KVC Deerlijk Sport stelt nieuwe spelers voor

Ook vierdeprovincialer Deerlijk Sport is al volop bezig met de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen. De ploeg telt heel wat nieuwe gezichten. Voorzitter Patrick Allegaert mikt op een plaats in de linkerkolom. Trainer Dirk Van Eeckhout ziet een stek tussen de zevende en tiende plaats als haalbaar.

Dirk Van Eeckhout, een gekende figuur in het provinciale voetbalwereldje, is sinds begin november van vorig jaar T1 van Deerlijk Sport. Hij volgde Christophe Filleux op die vroegtijdig de handdoek in de ring gooide.

Stabiliteit

“Vorig seizoen werd als het ware het nieuwe kindje KVC geboren”, stelt Dirk Van Eeckhout. “Alles was nieuw. Het was een stap in het onbekende. Stabiliteit brengen bij die jeugdige bende, was mijn belangrijkste opdracht. Dat verliep niet allemaal van een leien dakje. De jonge garde moest ervaren dat je echt als ploeg moet werken en dat het een grote stap is van de jeugd en de beloften naar de eerste ploeg.”

“We werken verder op de ingeslagen weg. Als de spelers beter willen presteren, moeten ze volwassener worden, verantwoordelijkheid nemen, verstandiger worden en de verzorging verbeteren. De vier V’s… en dat op training, tijdens de wedstrijden en naast het voetbalveld. Het is dit jaar een reeks van 14 ploegen, 26 wedstrijden met 3 periodes van 8, 8 en 10 matchen. De start is heel belangrijk. Daarom is een goede voorbereiding onontbeerlijk.”

“We willen verder groeien met een gezonde, realistische ambitie. Een plaats tussen 7 en 10 moet haalbaar zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we dit kunnen realiseren als we keihard werken, een goede seizoenstart kennen en één team vormen. Ik wens iedereen alvast alle succes toe om deze doelstelling te bewerkstelligen.”

Dit zijn de nieuwkomers bij KVC Deerlijk Sport: Axel Ballekens (Sparta Wortegem), Milan De Kimpe (KFC Meulebeke), Oscar Van Boven (vrije speler), Sven Van Cauwenberghe (KFC Petegem aan de Schelde), Bertrand Vandemeulebroecke (Zwevegem Sport), Bram Vandenbogaerde (Zwevegem Sport), Robbe Van der Meeren (Zwevegem Sport), Frederico Verbeke (FC Eendracht Kuurne) en Thibaut Willequet (vrije speler). Drie jeugdspelers van de U17 schuiven door naar de A-kern: Victor Debrabandere, Rune Houpline en Kobe Vanacker. (DRD)

The post KVC Deerlijk Sport stelt nieuwe spelers voor is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Zelensky zou in 2022 verlies van Donbas en Krim aanvaard hebben”: Boris Johnson trapt opnieuw in val van Russische komieken

Boris Johnson is opnieuw het slachtoffer geworden van een telefoongrap. Op de beelden is te zien hoe de Britse ex-premier zijn inkijk geeft op de oorlog in Oekraïne. Hij spreekt vrijuit en is zich duidelijk van geen kwaad bewust. “Premier Zelensky zou in 2022 het verlies van de Donbas en de Krim aanvaard hebben, op voorwaarde dat zijn land bescherming

Lees meer »

Wekelijks tot 70 kilometer lopen, en toch één keer per week groot pak friet met satékruiden: zo viel Ian Thomas 30 kilo af

Liefst 30 kilo minder geeft de weegschaal aan. Zanger Ian Thomas (27) besloot zijn leven volledig om te gooien en onderging een indrukwekkende transformatie. “Sinds mijn verjaardag – op 30 april – dwing ik mezelf om elke dag naar de fitness te gaan. In het begin was dat niet makkelijk, maar inmiddels is het een verslaving”, vertelt hij aan HLN.

Lees meer »

“Plots kregen vrienden en kennissen die filmpjes”: 19-jarige Moorsledenaar staat terecht voor verspreiding naaktbeelden ex-vriendinnetje (15)

Na het einde van hun relatie verspreidde een toen 19-jarige jongeman uit Moorslede naaktfoto’s en -filmpjes van zijn 15-jarig vriendinnetje. Het kan hem op een celstraf van één jaar te staan komen. Hij vond het zelf niet nodig op zijn proces aanwezig te zijn maar krijgt nog een kans.
The post “Plots kregen vrienden en kennissen die filmpjes”: 19-jarige

Lees meer »

Droomhuis gekocht en tweede kind op komst: hoe gaat het met Laura en Roger, 5 jaar na deelname aan ‘Temptation Island’?

Van een bewogen deelname aan ‘Temptation Island’ naar een rustig leven. Vijf jaar na hun deelname aan het beruchte programma staan Roger Osei Bonsu (28) en zijn vriendin Laura Moenaert (27) sterker dan ooit. Ze zijn inmiddels verloofd, verwachten hun tweede kindje en hebben net hun droomwoning gekocht. In dit interview blikken ze terug op hun ‘Temptation’-periode, vertellen hoe het

Lees meer »

Hoe sketch van Elisabeth Lucie Baeten vuur aan de lont stak: de échte reden achter ontslag van VRT-nethoofd Lotte Vermeir

Het merendeel van het VRT-personeel noemt Lotte Vermeir (39) ‘joviaal, intelligent en integer’, maar toch werd de VRT-netmanager na intern onderzoek de laan uitgestuurd. Ze kon geen vuist maken in een omgeving vol spierballenrollende alfamannetjes, zo blijkt, maar er was ook de metersdiepe vete met VRT-CEO Frederik “politiek schoothondje” Delaplace. “Hij wilde het onderzoek aangrijpen om van Lotte af te

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Wat kan Louis Clincke in de wegrit?

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin plaatste zich later in een paralympisch record voor de finale van de 100 meter, kan hij deze voormiddag al voor nieuw eremetaal zorgen?

Lees meer »

Mr. Greedy, 33-jarige pinguïn met 230 nakomelingen, gestorven in Amerikaanse zoo

De Maryland Zoo in de Amerikaanse stad Baltimore is in rouw, want de Afrikaanse pinguïn ‘Mr. Greedy’ is gestorven. De pinguïn zorgde voor meer dan 230 nakomelingen en werd 33 jaar, ruim boven de gemiddelde levensverwachting van 18 jaar. Mr. Greedy, of ‘meneer hebberig’, dankte zijn naam aan zijn agressieve houding tegenover de andere pinguïns bij het verzamelen van vis.

Lees meer »