KIJK. Hoezo, té oud voor Tomorrowland? Dimitri Vegas en Like Mike brengen hoogbejaarde grootouders mee naar Boom

Hij zorgt niet alleen muzikaal voor een glimlach op het gezicht, ook op Instagram toont Dimitri Vegas (42) zich meer dan eens van z’n grappigste kant. Dit keer echter geen prank waarbij echtgenote Anouk Matton (31) zich verrot schrikt, maar wel een filmpje waarin de oma en opa van Dimitri Vegas en Like Mike (38) de show stelen. 

Meer krantenkoppen in België

Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist met Katrien Antheunis (Vooruit) als lijsttrekker

De linkse partijen Vooruit en Groen trekken opnieuw als kartel naar de gemeenteraadsverkiezingen in Knokke-Heist. Deze keer met gemeenteraadslid Katrien Anteunis (Vooruit) als lijsttrekker. Voormalig gemeenteraadslid Luc Lierman (Groen) krijgt de tweede plaats. “Wij zijn het kartel dat buurten en mensen doet herademen, ook letterlijk”, klinkt het.
The post Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist

Lees meer »

Roeselare krijgt unieke zorgsite met woonzorgcentrum, assistentiewoningen en een gezondheidspunt

Stad Roeselare verkoopt de Prairie, een deel van de projectsite in de noordelijke stationsomgeving, aan een consortium dat er de komende jaren een unieke zorgsite zal realiseren met een nieuw woonzorgcentrum, maar ook assistentiewoningen en tal van aanpalende diensten. Tal van partners slaan hiervoor de handen in elkaar.
The post Roeselare krijgt unieke zorgsite met woonzorgcentrum, assistentiewoningen en een

Lees meer »

Chaos in Spaanse supermarkten door trend op TikTok: leg ananas in je winkelwagen en scoor een date

In Spanje gebeurt iets bijzonders in de supermarkt. Het lijkt erop dat de gewone winkelkar een nieuwe functie heeft gekregen: hulpmiddel bij het vinden van de liefde! Vrijgezelle Spanjaarden stormen naar de supermarkten, vooral naar de populaire keten Mercadona, op zoek naar een romantische ontmoeting. En het gaat niet om zomaar boodschappen doen. Nee, de sleutel tot iemands hart ligt

Lees meer »

Kinderopvang Babs houdt eigen versie van Olympische Spelen

Parijs stond deze zomer volledig in het teken van de sport. Nadat er tal van fantastische prestaties werden geleverd op de Olympische Spelen toonden ook de deelnemers aan de Paralympische Spelen wat ze in hun mars hebben. Maar ook in Sint-Eloois-Winkel was Parijs nooit ver weg. Kinderopvang Babs organiseerde namelijk een eigen versie van de
The post Kinderopvang Babs

Lees meer »

Gent eert Olympische atleten met rondvaart

Gent heeft vandaag de atleten van op de Olympische Spelen in Parijs geëerd met een rondvaart door de stad. Het ging niet alleen om de atleten met Gentse roots, maar ook de sporters die trainen in Gent of bij een Gentse club mochten meevaren. De bootjes begonnen hun rondvaart aan de Bijlokekaai en stopten aan de Korenlei.

Lees meer »

Eerste levering mpox-vaccins donderdag verwacht in Congo

“We zijn erg blij met de komst van de eerste lading vaccins. Het gaat om 99.100 doses die op donderdag 5 september om 12.10 uur (lokale rijd, red.) op de luchthaven van Kinshasa arriveren”, aldus Jean Kaseya. Het hoofd van Africa CDC bedankte de Europese Unie nogmaals voor “het onmiddellijke antwoord op onze oproep tot solidariteit”.

Lees meer »

Inbrekers stelen zestig werwerpvapes maar richten 5.000 euro schade aan

In de rookwaren- en dartsshop Mamut Vapes & Darts in het centrum van Koksijde werd woensdagochtend vroeg een brutale inbraak gepleegd. Twee inbrekers met hoodies sloegen met een puntig mes een raam in, schopten die door en stalen binnen in 40 seconden tijd zestig wegwerpvapes. “Ze gingen vrij amateuristisch te werk want we zien ze snel snel hun rugzakjes volstouwen

Lees meer »

Groep 82 verwent de bejaarden met seniorenfeest

De leden van Groep 82 hebben alle Ardooise en Koolskampse bejaarden uitgenodigd voor een seniorenfeest. Met ruim 300 gingen ze op de uitnodiging in. Groep 82 had Didier Feys op de affiche gezet en hij kroop nog eens in de kleren van zanger Hein Didioffsky. Iedereen werd verwend met koffie en gebak. Er waren bloemen
The post Groep 82

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Een stapel nieuwe boeken, papieren, mappen, extra gerief… Zeker op de eerste schooldagen is het sleuren en zwoegen met die boekentas!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »