IN BEELD. Zo zag u hen nog niet vaak: ook koning Filip en koningin Mathilde gaan uit hun dak bij de olympische tijdrit

Ook koning Filip en koningin Mathilde beleefden een namiddag om nooit te vergeten. Vanop de tribune schreeuwden ze Remco Evenepoel naar goud en Wout van Aert naar brons. Ze sloegen vervolgens een praatje met de medaillewinnaars en gingen ook nog met hen op de foto. Een beeldje om in te kaderen. 

Meer krantenkoppen in België

Within Temptation treedt in oktober twee avonden op in de Lotto Arena én brengt nu de ‘Worlds Collide Tour Live-Dvd’ uit: “Ik ben nu vrijer om te zeggen waar ik voor sta!”

Fans van Within Temptation kijken uit naar begin oktober, want op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober staat Within Temptation twee avonden in de Lotto Arena in Antwerpen. Geen zin om zolang te wachten om deze groep aan het werk te zien? Koop dan zeker en vast de ‘Worlds Collide Tour Live-Dvd’ aan. Recent spraken we met zangeres Sharon Den

Lees meer »

“Brutaal en meedogenloos”: video toont hoe Russen Oekraïense soldaten koelbloedig lijken te executeren nadat die zich overgeven

De Amerikaanse nieuwszender ‘CNN’ heeft een schokkende video vrijgegeven waarin te zien zou zijn hoe het Russische leger drie Oekraïense soldaten in koelen bloede executeert nadat die zich hebben overgegeven. Het incident vond naar verluidt plaats aan de frontlinie van de Oost-Oekraïense stad Pokrovsk, waar de Russen steeds verder oprukken.

Lees meer »

Oldtimers tekenen present in Ruiselede

De Oldtimer Vrienden Ruiselede (OVR) bliezen op zondag 8 september verzamelen bij autobedrijf Van Loocke in de Aalsterstraat.
The post Oldtimers tekenen present in Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Dikt Tim Celen in de wegrit de medailleteller nog wat aan? Laurens Devos stoot door naar finale

De Paralympische Spelen in Parijs zijn al toe aan hun voorlaatste dag. Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) plaatste zich vanmorgen al voor de finale, die om 17 uur volgt, en speelt dus om het goud. Een medaille die dressuuramazone Michèle George zonet al (andermaal) pakte. Voor onze landgenote is het al haar zevende gouden medaille, een evenaring van het record.

Lees meer »

Politieverhoren van Joost Klein en cameravrouw na Eurovisiesongfestival deels gepubliceerd: “Hij werd bozer en bozer”

De cameravrouw naar wie Joost Klein een dreigende beweging maakte, zou zich “bang en kwetsbaar” hebben gevoeld tijdens het veelbesproken incident op het Eurovisie Songfestival. Dat stelt de Zweedse krant Aftonbladet op basis van de verslagen van de politieverhoren van Klein en de vrouw. Die verhoren zette de krant maandagavond deels online.

Lees meer »

Slachtoffers van seksueel misbruik in de Kerk op auditie voor een gesprek met de paus: “Waarom moet dat opnieuw in het geniep gebeuren?”

In de aanloop naar het bezoek van de paus aan België, eind deze maand, lopen volop contacten tussen de slachtoffers van seksueel misbruik binnen de Kerk en de bisschoppen. Wie van hen de paus zal ontmoeten, is nog niet bekend. Vandaag was er een voorbereidende ontmoeting tussen de slachtoffers en de Kerk. Priester Rik Devillé, van de werkgroep Mensenrechten in

Lees meer »