IN BEELD. Koen Wauters in het mediadorp en ‘Blind Getrouwd’-reünie op het terrein: BV’s feesten op voorlaatste dag Tomorrowland

Een festival als Tomorrowland is vaak dé uitgelezen kans om BV’s te spotten. Wij konden enkele bekende people of tomorrow spotten op het festivalterrein (en in de VIP-bar). Wie dat tijdens deze tweede muzikale hoogdag van het tweede weekend allemaal waren? Dat ontdek je hier. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK LIVE. Bedrijvige Evenepoel kan sprint niet ontlopen, Govekar wint slotrit Tour of Britain – Kijk hier naar de nabeschouwing!

Zonder een onfortuinlijke Magnier, zag Evenepoel in de slotetappe van de Tour of Britain zijn kans. Maar ondanks veelvuldige pogingen raakte de olympische kampioen niet weg. In de onvermijdelijke massasprint was de Sloveen Govekar de snelste. Kijk hieronder naar de nabeschouwing van de Britse rittenkoers, met deskundig commentaar van Michel Wuyts. Nog geen abonnee? Via deze link kan u daar

Lees meer »

Omstreden Venezolaanse president Maduro verrast: ‘Dit jaar vieren we Kerstmis op 1 oktober’

Terwijl de aandacht van de wereld voor Venezuela zich richt op de gevolgen van een zeer omstreden presidentsverkiezing, de vervolging van critici van het bewind en het arrestatiebevel tegen de voormalige oppositiekandidaat voor het presidentschap, kondigde de Venezolaanse president Nicolás Maduro iets opvallends aan: hij besloot de viering van Kerstmis naar voren te halen en wel op 1 oktober.

Lees meer »

West-Vlaming Tim Saey over ‘Lelies’: “Ik voelde mij te jong voor de oude rollen en te oud voor de jonge rollen”

Tim Saey – afkomstig uit Beernem – speelt mee in ‘Lelies’, een productie van Inteam. Tim is daarmee niet aan zijn proefstuk toe, want hij speelde al in talrijke producties. Volgens Tim is zijn rol van Simon in ‘Lelies’ geen gemakkelijke rol.
The post West-Vlaming Tim Saey over ‘Lelies’: “Ik voelde mij te jong voor de oude rollen en

Lees meer »

Plaats gezocht voor schilderij Vande Lanotte

Het portret van ere-burgemeester Jean Vandecasteele (Vooruit) werd tijdelijk verwijderd uit de gemeenteraadszaal. “Omdat we voor het nieuwe portret van Johan Vande Lanotte (Vooruit) een gelijkaardig kader willen”, luidt het.
The post Plaats gezocht voor schilderij Vande Lanotte appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Alsof hij niemand kan voorbijsteken zonder slaande ruzie te krijgen”: onze F1-watcher geeft één keer het maximum van de punten en buist één piloot

Voor de 21ste keer slaagde een Ferrari-coureur erin om te winnen op de heilige racegrond van Monza. Charles Leclerc nam een groot risico door maar één pitstop te doen en dat betaalde zich dubbel en dik terug. Hij ontketende een waar volksfeest na afloop van de Grand Prix van Italië en werd daar door onze Formule 1-watcher ook voor beloond.

Lees meer »

Verdediging van ‘Eveline’ gaat in beroep tegen beslissing tot publiek proces: “In belang van elke partij om schade niet nog groter maken”

De man die zich uitgaf als ‘Eveline’ en andere vrouwen om naaktfoto’s en filmpjes van onder meer BV’s te bemachtigen, gaat in beroep tegen de beslissing van de Gentse correctionele rechtbank om de zaak niet achter gesloten deuren te behandelen. Dat bevestigen zijn advocaat Wahib El Hayouni en het parket Oost-Vlaanderen.

Lees meer »