Gouden jubileum voor Ronald en Marijke uit Deerlijk

In hun woning in de Beverenstraat kregen Ronald Salembier (75) en Marijke Verstraete (73) de gelukwensen van burgemeester en schepenen. Het echtpaar was 50 jaar gehuwd, heeft twee kinderen (Frank en Eline) en twee kleinkinderen.

Het gelukwensentelegram van de vorsten werd voorgelezen en het guldenboek ondertekend door de jubilarissen en hun familie. Tussendoor vertelde de burgemeester dan hij in een lang verleden als vendelier optrad ten huize van de grootouders van Marijke. (MVD/foto MVD)

The post Gouden jubileum voor Ronald en Marijke uit Deerlijk is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

De transfercrash van Osimhen: vorig jaar was zijn voet 200 miljoen waard, vandaag tekent hij met hangende pootjes bij Galatasaray

De voet van Victor Osimhen (25) was vorige zomer nog 200 miljoen euro waard. In Istanboel werd hij als volksheld onthaald, maar zijn tumultueuze overgang op huurbasis naar Galatasaray is de transfercrash van de zomer. Hoe een spelletje poker om 11 miljoen euro netto per jaar hem niet naar PSG, Chelsea, Arsenal of Saoedi-Arabië bracht, maar wel naar Turkije. Zelfs

Lees meer »

Charles Vanden Broucke is musical director bij ‘Lelies’: “Alles is heel puur, de cast is klein en iedereen is dus belangrijk voor de samenklank”

Pas 35 jaar is Charles Vanden Broucke en hij kan al een groot palmares voorleggen. Charles – afkomstig uit Menen – is musical director in de producties ‘Lelies’.
The post Charles Vanden Broucke is musical director bij ‘Lelies’: “Alles is heel puur, de cast is klein en iedereen is dus belangrijk voor de samenklank” appeared first on KW.be.

Lees meer »

DISCUSSIE. Moet VRT-CEO Delaplace opstappen?

Frederik Delaplace (54) mocht het woensdag in het Vlaams Parlement komen uitleggen, nadat hij creatief directeur Ricus Jansegers en netmanager Lotte Vermeir bij VRT aan de deur zette. “Ik ben hier niet gekomen om de boel op stelten te zetten en ze na een jaar achter te laten”, zei de CEO van VRT toen hij vier jaar geleden werd aangesteld.

Lees meer »

Nieuwe campagne om carpoolen te stimuleren

Het gemeentebestuur van Beernem lanceert een campagne om carpoolen te stimuleren. Volgens schepen van Klimaat en Energie Jan Vanassche (Groen) is carpoolen een ideale vervoerswijze met praktische, economische en ecologische voordelen. “Het is een uitstekende manier om de verkeersdruk te verlagen, reiskosten te delen, de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, en de sociale banden te
The post Nieuwe campagne

Lees meer »

Danira Boukhriss Terkessidis over geboorte van haar zoontje: “Als het nog een kwartier langer had geduurd, werd het gevaarlijk”

In de podcast van Anja Daems, ‘Als de muren konden praten’, heeft Danira Boukhriss Terkessidis (34) het openhartig over de geboorte Naïm, het zoontje dat ze deelt met acteur Ward Kerremans. Hoewel ze naar eigen zeggen zeker op een roze wolk zit, kwamen er ook heel wat moeilijkheden bij kijken. “De pijn achteraf was nog erger dan de bevalling zelf.

Lees meer »

IN KAART West-Vlaanderen waardeert open ruimte het meest: aandeel lintbebouwing ligt hier het laagst

Zo’n 22 procent van alle gebouwen in West-Vlaanderen maken deel uit van lintbebouwing of verspreide bebouwing buiten de stadskern, dat blijkt uit een analyse van buurtontwikkelaar Matexi. Dat is niet weinig, maar wel een pak minder dan alle andere Vlaamse provincies. Positief nieuws, want zowel op economisch als ecologisch vlak is het voordeliger om nieuwbouw zoveel mogelijk in de stads-

Lees meer »

Action painting in Galerie Blomme

De tentoonstellingen in Galerie Blomme gaan in september van start met de komst van stadsgenoot Eddy Vandenberghe. “Ik ga niet alleen mijn jongste werken tonen, maar ook ter plaatse zelf schilderen in de ware betekenis van action painting dus.”
The post Action painting in Galerie Blomme appeared first on KW.be.

Lees meer »