Gewaagd of gefaald? Regisseurs over de opening van de Olympische Spelen: “Wat wilden ze bereiken met die mysterieuze vlammendrager?”

Van ‘saai’ tot ‘wow’, de meningen over de openingsceremonie van de Olympische Spelen gisterenavond lopen ver uiteen. Regisseurs Joachim Vandoorne en Leonid Adamopoulos keken mee en geven hun ongezouten mening: "Dit zal de geschiedenis ingaan als de uitgeregende editie." 

Meer krantenkoppen in België

Tweemaal vergund en tweemaal vernietigd, maar na achttien jaar haalt het vroegere Uplace dan toch vergunning binnen: “Eindelijk kunnen we Broeklin realiseren”

Projectontwikkelaar Uplace kan na 18 jaar eindelijk starten met de ontwikkeling van het duurzame en innovatieve ontwikkelingsproject Broeklin, onder het viaduct in Machelen. De enige partij die beroep aantekende tegen de vergunning, Sobeco nv, heeft haar beroep bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen ingetrokken. Het project is daardoor definitief vergund.

Lees meer »

Reder Willy Versluys haalt Crangon uit de vaart: “Als er zich geen werkbare formule aandient, stop ik ermee”

Meer dan een kwart eeuw voer de Crangon onder de vlag van vzw P.U.B. ter garnaalvaart met passagiers aan boord. Als zich geen geïnteresseerd overnemer aandient, doekt reder Willy Versluys zijn succesvol initiatief op.
The post Reder Willy Versluys haalt Crangon uit de vaart: “Als er zich geen werkbare formule aandient, stop ik ermee” appeared first on KW.be.

Lees meer »