Camille voert opvallend weinig promo om ‘Zomerhit’-award binnen te halen: dit is de reden

Popsensatie Camille (23) is ook dit jaar opnieuw genomineerd voor ‘Zomerhit’. In tegenstelling tot heel wat collega’s ziet ze een grote campagne op poten zetten om de award binnen te halen ziet niet zitten. “Ik wil niemand forceren om op mij te stemmen”, legt ze uit. Waarom ze dat zo lastig vindt? Je ontdekt het in deze nieuwe HLN Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Jeugdvrienden krijgen werkstraffen voor drugshandel via Snapchat: “Drugs maken alles kapot, ook vriendschappen”

Ze waren vrienden sinds hun 6 jaar maar op het beklaagdenbankje in Kortrijk konden twee 23-jarige jongemannen uit Roeselare en Meulebeke niet ver genoeg van elkaar zitten. Oorzaak? Drugs. “Drugs maakt alles kapot, ook vriendschappen”, aldus advocaat Maxime Van Winkel. ‘Bakker’ en ‘brandweerman’ riskeerden tot 18 maanden celstraf voor hun drugshandeltje via Snapchat maar kwamen er goedkoper vanaf.
The

Lees meer »

Grootschalige rampoefening in Kinepolis Kortrijk op dinsdag 15 oktober

Op dinsdag 15 oktober vindt een grootschalige rampoefening plaats in Kinepolis Kortrijk. Het incident start omstreeks 11.30 uur en duurt tot 13.30 uur. De rampoefening werd voorbereid door de stad en verloopt in samenwerking met Kinepolis, Politiezone VLAS, Hulpverleningszone Fluvia, az groeninge en het Rode Kruis. Er nemen ook verschillende figuranten deel aan de oefening.
The post Grootschalige rampoefening

Lees meer »

Nieuwe locatie voor babywellness My First Spa

Een dynamische, ondernemende en gedreven jonge vrouw. Deze woorden typeren uitstekend hoe de 24-jarige Axelle Roelens, zaakvoerster van babywellness My First Spa, in het leven staat. Onlangs nam ze haar intrek in haar nieuwe locatie. Langs de Poperingseweg in Vlamertinge werd een nieuw pand, het vroeger café-feestzaal De Gilde, volledig gerenoveerd.
The post Nieuwe locatie voor babywellness My First

Lees meer »

Mario Vangeel uit Kasterlee wint na BK pompoenwegen nu ook EK: “Mijn pompoen was 8 kilo afgevallen, maar bleek toch de zwaarste”

Met een reuzenpompoen van 1.152 kilogram heeft Mario Vangeel zich gekroond tot Europees kampioen pompoenwegen. Mario zijn exemplaar bleek in het Duitse Ludwigsburg meer dan 150 kilogram zwaarder dan die van zijn Duitse, Zwitserse, Franse en Oostenrijkse concurrenten. "Het kwam als een verrassing, want de pompoen had wel al wat vocht verloren", zegt Mario.

Lees meer »

VS waarschuwt Israël: “Verbeter binnen de 30 dagen toegang tot humanitaire hulp, anders komt militaire steun in gevaar”

De Amerikaanse ministers van Buitenlandse Zaken en Defensie hebben Israël in een brief opgeroepen om binnen de 30 dagen de toegang tot humanitaire hulp in de Gazastrook te verbeteren. Anders dreigt de Amerikaanse militaire steun in gevaar te komen. De boodschap was onder meer gericht aan de Israëlische minister van Defensie Yoav Galant. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in

Lees meer »