Landbouwer (79) komt om het leven na aanrijding met eigen tractor

In Maldegem is vrijdag een 79-jarige landbouwer om het leven gekomen. Dat bevestigt het parket.

De man, geboren in 1945, kwam vrijdagnamiddag onder zijn tractor terecht in de Maldegemse gemeente Adegem. Volgens de lokale politie liep er iets mis met een landbouwvoertuig. Het parket spreekt van een spijtig ongeval waarbij de 79-jarige landbouwer omkwam. De brandweer van Maldegem kwam ter plaatse om een tent te plaatsen.

The post Landbouwer (79) komt om het leven na aanrijding met eigen tractor is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Duitse bondskanselier Scholz roept op om “stabiele regeringen te vormen zonder extreemrechts” na “bitter resultaat” bij deelstaatverkiezingen

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz (SPD) heeft maandag bezorgd gereageerd op de uitslag van het extreemrechtse AfD bij de deelstaatverkiezingen in Saksen en Thüringen, in het oosten van Duitsland. Die partij kreeg in beide deelstaten meer dan 30 procent van de stemmen. De bondskanselier noemde het een “bitter” resultaat.

Lees meer »

Joppe Dekoker uit Heestert speelt mee in de musicalproducties ‘Lelies’ in Antwerpen: “Een tweestrijd van liefde en haat”

Op zondagnamiddag 8 september heeft de première plaats van ‘Lelies’ in het Fakkeltheater in Antwerpen. De rol van de jonge Bilodeau wordt gespeeld door de 24-jarige Joppe Dekoker uit Heestert.
The post Joppe Dekoker uit Heestert speelt mee in de musicalproducties ‘Lelies’ in Antwerpen: “Een tweestrijd van liefde en haat” appeared first on KW.be.

Lees meer »

VRT-CEO Delaplace weert zich na pittige vragen in Vlaams Parlement over interne conflicten: “Dit is geen ziek bedrijf”

"U zit met een joekel van een probleem": VRT-CEO Frederik Delaplace werd flink aan de tand gevoeld in het Vlaams Parlement over de interne conflicten en recente ontslagen van topmanagers binnen de openbare omroep. Groen en Open VLD vroegen zelfs een audit. Maar Delaplace verdedigde zich. "Ik geloof niet dat er een algemene vertrouwenscrisis is binnen de VRT."

Lees meer »

Open Monumentendag in Kortrijk: Uniek blik achter kloostermuren

Op zondag 8 september vindt de 36ste editie plaats van het grootste culturele ééndagsevenement in Vlaanderen: Open Monumentendag. Wie de uitzonderlijke rondleidingen in het eeuwenoude Onze-Lieve-Vrouwehospitaal in juni gemist heeft, krijgt komende zondag van 10 tot 17 uur een nieuwe kans.
The post Open Monumentendag in Kortrijk: Uniek blik achter kloostermuren appeared first on KW.be.

Lees meer »