KIJK. Toeristen blijven weg uit Parijs door Olympische Spelen

Parijse winkels en cafés hadden gerekend op een drukke zomer dankzij de Olympische Spelen, maar ervaren nu een teleurstelling. Dit jaar blijven de straten, winkels en cafés leeg in de Franse hoofdstad. Als grote boosdoener wordt door ondernemers gewezen naar de Olympische Spelen. 

Meer krantenkoppen in België

Grot van Lourdes staat onder water

Het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes is in de nacht van vrijdag op zaterdag deels overstroomd door noodweer in Frankrijk. Onder meer de bekende grot van het Franse bedevaartsoord is daardoor gesloten, zo heeft het zaterdag bekendgemaakt.

Lees meer »

Vijfjarig kind gedood door hyena in Kenia

In Kenia is een vijfjarig kind gedood door een hyena. Dat meldt de Kenya Wildlife Service (KWS) van het Oost-Afrikaanse land donderdag. De dienst belooft “de toenemende aanvallen” van de carnivoor te bestrijden.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Een stapel nieuwe boeken, papieren, mappen, extra gerief… Zeker op de eerste schooldagen is het sleuren en zwoegen met die boekentas!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amerikaanse schoolschutter (14) riskeert levenslange gevangenisstraf maar ontsnapt aan doodstraf omdat hij minderjarig is

De tiener die verdacht wordt van de schietpartij in een middelbare school in Georgia, is vandaag voor het eerst verschenen voor de staatsrechtbank. De 14-jarige Colt Gray wordt aangeklaagd voor moord naar aanleiding van de schietpartij van woensdag waarbij vier mensen om het leven kwamen en negen anderen gewond raakten. Ook Grays vader, die hem naar verluidt het moordwapen cadeau

Lees meer »

Wordt oudste boom van de Westhoek de Boom van het Jaar? “Hij is geselecteerd als kandidaat voor West-Vlaanderen”

De oudste boom van de Westhoek zat lang verscholen in een afgesloten bos van nonkel Henri, maar is sinds kort toegankelijk voor het publiek en wordt nu de West-Vlaamse kandidaat voor de titel Belgische Boom van het Jaar.
The post Wordt oudste boom van de Westhoek de Boom van het Jaar? “Hij is geselecteerd als kandidaat voor West-Vlaanderen” appeared

Lees meer »

De Wieltjesfeesten openen met Stoasje RO(C)K’T

De jaarlijkse Wieltjesfeesten in Menen is één van de grote feestweekends om reikhalzend naar uit te kijken. Het startschot gebeurt op vrijdagavond 6 september om 19.00 uur met Stoasje RO(C)K’T, die voor de tweede maal onder leiding van Lorenzo Naert staat.
The post De Wieltjesfeesten openen met Stoasje RO(C)K’T appeared first on KW.be.

Lees meer »