“Het begon al op 22 februari”: tekort aan wasmiddel bij Brusselse brandweer door leveringsproblemen

De vakbond SLFP-VSOA klaagt het tekort aan wasmiddel bij de Brusselse brandweer aan. “Daardoor kunnen niet alle uitrustingen meteen worden gewassen”, klinkt het. Woordvoerder Walter Derieuw van de Brusselse brandweer zegt dat het leveringsprobleem wel wordt opgelost.

 

Meer krantenkoppen in België

Elektrische bus van De Lijn vat vuur

Donderdagmiddag rond 17 uur merkte de chauffeur van een elektrische bus van vervoermaatschappij De Lijn dat zijn bus hevig begon te roken.
The post Elektrische bus van De Lijn vat vuur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Treinen van kust naar binnenland kunnen weer rechtstreeks rijden tussen Oostende en Gent

Het treinverkeer van de kust naar het binnenland kan weer over het normale traject rijden tussen Oostende en Gent-Sint-Pieters. Dat meldt spoornetbeheerder Infrabel zondag. De treinen moesten sinds kort voor 17 uur een omleiding volgen na schade aan de bovenleiding net voor het station van Beernem, bij Brugge.
The post Treinen van kust naar binnenland kunnen weer rechtstreeks rijden

Lees meer »

Meer dan 300 Mercedessen te bezichtigen in Moerkerke

Liefhebbers van het automerk met de ster kunnen op zondag 1 september hun favoriete modellen gaan bewonderen in Moerkerke. Op de weide langs de Waterhoek vind je er meer dan 300 Mercedessen.
The post Meer dan 300 Mercedessen te bezichtigen in Moerkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams Belang Nieuwpoort stelt zijn kandidaten voor: “Nadruk op veiligheid, mobiliteit en sociale voorzieningen”

Met een lijst van acht kandidaten, gelijk verdeeld tussen vier dames en vier heren, is Vlaams Belang vastberaden om haar stempel te drukken op de lokale politiek. “Onze lijst is rond”, zegt voorzitter en lijsttrekker Ronny Van de Voorde met zichtbare voldoening. Als voorzitter van de lokale afdeling heeft hij de verantwoordelijkheid genomen om de lijst samen te stellen.

Lees meer »

Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt”

Dressuuramazone Manon Claeys uit Maldegem is zaterdag op de Paralympische Spelen op de zesde plaats geëindigd in de freestylecompetitie (graad IV). Ze was achteraf tevreden over haar proef, maar had gehoopt op een hogere score.
The post Dressuuramazone Manon Claeys eindigt als zesde in freestylecompetitie op Paralympische Spelen: “Blij, maar had op betere score gehoopt” appeared first on KW.be.

Lees meer »