Britney Spears zoekt contact met zonen: “Maar ze schamen zich voor haar dansvideo’s”

Britney Spears (42) doet er alles aan om weer een goed contact op te bouwen met haar zonen, Sean Preston (18) en Jayden James (17), die ze deelt met ex-man Kevin Federline. Dat is echter niet zo makkelijk, want de jongens schamen zich voor het gedrag van hun moeder. 

Meer krantenkoppen in België

Roeselaars danstalent zet zaterdag 14 september het centrum van de stad op stelten

Op zaterdag 14 september word je tijdens het shoppen getrakteerd op trendy dansoptredens in het centrum. Vijf Roeselaarse dansscholen zorgen voor sfeer in de stad. Laat je verrassen door de dansers van Burlycious, Dansstudio Daneels, Ndigo, Induce Dans en Beweeg en Hypnosis Dance Academy.
The post Roeselaars danstalent zet zaterdag 14 september het centrum van de stad op stelten

Lees meer »

Zwangere vrouw en 6 kinderen onder de doden nadat bootje met migranten zinkt aan Cap Gris-Nez

Op het Kanaal ter hoogte van Cap Gris-Nez is een rubberboot met bijna zeventig migranten erin gezonken. Volgens de Franse minister van Binnenlandse zaken Gérald Darmanin is er voorlopig sprake van 12 doden en “verschillende gewonden”. Enkele van hen zouden in kritieke toestand zijn. Twee opvarenden zijn nog vermist. Bij de doden zijn een zwangere vrouw en zes kinderen.

Lees meer »

Wie zijn ‘Poepie’ en ‘Muis’, het ambulancierskoppel uit de nieuwe VRT-docureeks? “Terwijl we wachten, bespreken we of we ’s avonds videekes eten”

Ze noemen elkaar ‘Poepie’ en ‘Muis’. Zo kent het hele ambulancierswereldje hen en binnenkort ook heel Vlaanderen, want ze zijn het opvallendste stel collega’s uit de nieuwe VRT1-reeks ‘112 Hulp is onderweg’. Silke (29) en Julian (30) werden op de dienst spoedgevallen weerloos getroffen door een coup de foudre, trouwden én rijden elke dag samen uit met de ambulance. “Onderweg

Lees meer »

Tennisvelden aan Stella Maris kapel in Zeebrugge zijn omgevormd tot petanque terreinen

Het Brugs stadsbestuur heeft de petanquevereniging Stella Maris uit Zeebrugge de toestemming verleend om de weinig gebruikte tennisvelden tijdelijk te gebruiken als petanque terreinen. Stadsmedewerkers hebben de nodige aanpassingswerken uitgevoerd. Zo kan de club een petanque tornooi organiseren en een jeugdafdeling oprichten.
The post Tennisvelden aan Stella Maris kapel in Zeebrugge zijn omgevormd tot petanque terreinen appeared first on

Lees meer »

Trialclub klaar voor weekend vol rijplezier in Lichtervelde: “Iedereen mag komen oefenen”

De trialclub in Lichtervelde, TSCL, maakt zich klaar voor een weekend rijplezier op hun parcours langs de Fonteinestraat 19 in Lichtervelde. “Het terrein ligt er prima bij,” zegt voorzitter Geert Carpentier, “al mag het nog een beetje regenen om het wat zachter te maken.”
The post Trialclub klaar voor weekend vol rijplezier in Lichtervelde: “Iedereen mag komen oefenen” appeared

Lees meer »

Opnieuw méér dan honderd woordenaars tijdens nieuwe editie ‘ZuiderZinnen’ : “Mét Leen Dendievel én Wim Willaert…”

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden en dat is ook in Antwerpen niet anders. Al voor de vijftiende keer, pakken ze op zondag 22 september in de Koekenstad uit met ZuiderZinnen. Het festival van het woord, zoals de organisatie het zelf graag noemt, valt niet toevallig samen met de autovrije zondag en vindt steevast plaats op verschillende

Lees meer »

Stukje van muurschilderij aan straatkant Sint-Jozefskliniek in Izegem moet verdwijnen: “Maar zeker niét het hele kunstwerk”

Op sociale media is wat commotie ontstaan omtrent de nieuwe muurschildering die vorige maand op een gevel aan de ingang van de Sint-Jozefskliniek is aangebracht. “Er moet een klein stukje van de straatkant in het grijs geschilderd worden, maar het schilderij zelf blijft wél bewaard”, aldus schepen Caroline Maertens (N-VA).
The post Stukje van muurschilderij aan straatkant Sint-Jozefskliniek in

Lees meer »