Bedrijf achter ChatGPT werkt aan eigen zoekmachine die bedreiging kan vormen voor Google

OpenAI, het bedrijf achter ChatGPT, heeft een eigen zoekmachine ontwikkeld waarmee het rechtstreeks de concurrentie aangaat met Google. Een kleine groep gebruikers mag de zoekmachine testen, zo maakte het bedrijf bekend. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe expo herdenkt bevrijding door troepen van Maczek: “Tielt had altijd een speciaal plaatsje in het hart van mijn grootvader”

Tachtig jaar geleden werd Tielt na hevige straatgevechten bevrijd van de Duitsers door de troepen van de Poolse generaal Maczek. Vrijdagavond werd dat ceremonieel herdacht in Huis Mulle, gevolgd door de officiële opening van een expo over de bevrijding. Karolina Maczek had de eer die expo te openen. “Generatie op generatie wordt de fakkel der herinnering hier doorgegeven.”
The

Lees meer »

Alerte buur merkt rook op uit flat nadat bewoonster pot op vuur vergeet

De hulpdiensten rukten maandagmiddag uit naar het centrum van Koksijde na een melding van een mogelijke brand in een flat op de derde verdieping. Een alerte buur had rook opgemerkt. Uiteindelijk bleek het om een vergen potje op het vuur te gaan.
The post Alerte buur merkt rook op uit flat nadat bewoonster pot op vuur vergeet appeared first

Lees meer »

Nieuwe knuppelpaden in Iepers Hoornwerkpark aangelegd

Twee oude knuppelpaden in het Hoornwerkpark in Ieper kregen een make-over. De paden vormen een zachte verbinding tussen het centrum van Ieper en de omgeving van Camping Jeugdstadion en waren in slechte staat.
The post Nieuwe knuppelpaden in Iepers Hoornwerkpark aangelegd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe lijst met twee namen: Alain Stratsaert komt op met SVD in Ieper

In Ieper zal je op 13 oktober niet alleen kunnen stemmen voor Vooruit, Team Ieper, Vlaams Belang en Groen. Met Samen Voor Democratie (SVD) komt er wellicht nog een vijfde partij op het stembiljet te staan. Lijsttrekker is de 58-jarige Alain Stratsaert uit Voormezele. “Onze partij groeide uit het verzet tegen de coronamaatregelen”, vertelt hij.
The post Nieuwe lijst

Lees meer »

“Halfnaakte vrouwen in huis” en buurman die aan alarmbel trok: Valencia-spits Rafa Mir na feestnacht in cel na klacht over seksueel misbruik

Wat een feestje moest worden, is voor Rafa Mir (27) en zijn vriend uitgedraaid op een paar nachtjes cel. De aanvaller van Valencia in La Liga nam twee dames mee naar huis na een avond stappen, maar een alerte buurman zag dat er iets niet klopte en verwittigde de politie. De voetballer is gearresteerd op verdenking van seksueel misbruik, schrijft

Lees meer »