Zowel Biden als Trump eist dat Netanyahu snel einde maakt aan Gaza-oorlog

Een dag na zijn toespraak in het Congres mocht de Israëlische premier Netanyahu donderdag eindelijk nog eens het Witte Huis binnen. Niet alleen president Biden eist een spoedig bestand in Gaza, maar zelfs Donald Trump.

 

Meer krantenkoppen in België

Elton John in tranen na zien van eigen documentaire ‘Never Too Late’: “Ik wil dat iedereen me herdenkt als een geweldige vader”

In de nieuwe documentaire ‘Elton John: Never Too Late’ vertellen de makers het verhaal van de iconische zanger Elton John (77). Het belicht niet alleen de successen van zijn muzikale carrière, maar geeft ook een inkijk in zijn persoonlijke leven. Wanneer hij de documentaire zelf ziet op het filmfestival in Toronto, raakt hij ontroerd. “Ik wil dat er op mijn

Lees meer »

Trump pleit onschuldig aan herziene aanklacht verkiezingsinmenging

Voormalig Amerikaans president Donald Trump heeft onschuldig gepleit in een strafzaak waarin hij wordt beschuldigd van het beïnvloeden van de vorige presidentsverkiezingen. De aanklagers pasten vorige week de aanklacht aan na een uitspraak van het Hooggerechtshof over de onschendbaarheid van Amerikaanse presidenten, schrijft Reuters.

Lees meer »

WIT stelt kandidaten gemeenteraadsverkiezingen voor: elf nieuwe namen op de lijst

Het voorbije weekend maakte coalitiepartij WIT de namen en volgorde bekend van de kandidaten die op zondag 13 oktober zullen meedingen naar de stem van de kiezer tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker van WIT wordt fractievoorzitter Dieter Debacker, de drie huidige schepenen duwen de lijst.
The post WIT stelt kandidaten gemeenteraadsverkiezingen voor: elf nieuwe namen op de lijst appeared first

Lees meer »

Droomhuis gekocht en tweede kind op komst: hoe gaat het met Laura en Roger, 5 jaar na hun deelname aan ‘Temptation Island’?

Van een bewogen deelname aan ‘Temptation Island’ naar een rustig leven. Vijf jaar na hun deelname aan het beruchte programma staan Roger Osei Bonsu (28) en zijn vriendin Laura Moenaert (27) sterker dan ooit. Ze zijn inmiddels verloofd, verwachten hun tweede kindje en hebben net hun droomwoning gekocht. In dit interview blikken ze terug op hun ‘Temptation’-periode, vertellen hoe het

Lees meer »

Deze West-Vlamingen kleurden 30 jaar Blokken

Op donderdag 5 september mag Blokken 30 kaarsjes uitblazen. Na 6.417 afleveringen, 8.350 kandidaten en 225.000 quizvragen heeft het programma op VRT nog niets aan populariteit ingeboet. Wij blikken terug met enkele opvallende West-Vlaamse kandidaten en opmerkelijke cijfers.
The post Deze West-Vlamingen kleurden 30 jaar Blokken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duitslandkenner Geert Van Istendael over triomftocht van AfD: “Er zijn zorgwekkende parallellen te trekken met het verleden”

Voor het eerst sinds Wereldoorlog II is een extreemrechtse partij de grootste geworden in een Duitse deelstaat. Alternative für Deutschland (AfD) haalt in Thüringen liefst een derde van de stemmen. Duitslandexpert Geert Van Istendael maakt zich zorgen: “De geschiedenis herhaalt zich nooit, maar er zijn nu wel zorgwekkende parallellen te trekken.”

Lees meer »