Viktor Verhulst duikt achter de schermen van ‘ZomerRevue’ van papa Gert en verstopt twee tickets

“Eigenlijk ben ik de bezieler van ‘ZomerRevue’”, verklapt Viktor Verhulst (29) op een van de repetities van de show van z’n papa Gert (56). In z’n wekelijkse vlog duikt de populaire dj achter de schermen van de voorstelling, verstopt hij een duoticket en legt hij uit waarom z’n zus Marie (28) kwaad is. 

Meer krantenkoppen in België

Italianen woedend: Heinz komt met pasta carbonara… uit blik

Italiaanse koks hebben geschokt gereageerd op een nieuw product van het bekende Amerikaanse bedrijf Heinz. Dat heeft het aangedurfd om een pasta carbonara in een conservenblik uit te brengen. Koks en restauranteigenaren weten niet wat ze zien. “Mijn moeder draait zich om in haar graf.”

Lees meer »

Milan Fretin (23) uit Bredene breekt door als sprinter

In zijn eerste seizoen bij Cofidis heeft Milan Fretin (23) zich tot een te duchten sprinter ontpopt. Na een knappe ritzege in de Vierdaagse van Duinkerke mocht de Bredense Limburger ook in de Tour du Poitou-Charentes het zegegebaar maken.
The post Milan Fretin (23) uit Bredene breekt door als sprinter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier opvarenden van gezonken superjacht stikten in luchtbel toen zuurstof opraakte: “Kans op redding was sowieso klein”

Toen het 56 meter lange luxejacht Bayesian vorige maand zonk voor de kust van Sicilië, sloten reddingswerkers niet uit dat er mogelijk nog opvarenden in leven waren, ook al lag het schip op 50 meter diepte. Onderzoek heeft nu uitgewezen dat er inderdaad vier mensen in een luchtbel zaten. Maar uiteindelijk stierven ze toen alle zuurstof in de luchtbel opgebruikt

Lees meer »

HLN TRANSFERLIVE. Arsenal krijgt bod van 35 miljoen voor Trossard, maar stelt dat hij niet te koop is – Feyenoord zet laatste keer in op Skov Olsen

In de vijf grootste Europese competities (Engeland, Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk) is de transfermarkt gesloten. Maar dat betekent niet dat het transfergeweld over is. Onze Belgische ploegen bijvoorbeeld kunnen nog tot en met 6 september inkomende transfers afronden. Bij HLN zit u daarvoor nog steeds op de eerste rij.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar Ben Crabbé: “De weg naar Het Journaal was met Blokken geplaveid”

Karl Vannieuwkerke schrijft elke week een brief. Deze week richt hij zich tot Ben Crabbé, die op donderdag 5 september een jubileum viert: precies 30 jaar geleden begon hij als presentator van Blokken. In die periode schreven trouwens heel wat West-Vlaamse kandidaten quizgeschiedenis.
Ben mag altijd antwoorden: [email protected]
The post Karl schrijft een brief naar Ben Crabbé: “De

Lees meer »

Kermiscomité Brielen stelt gevarieerd programma voor

Het kermiscomité van Brielen heeft weer een geweldig programma in petto voor de jaarlijkse kermis, die van start gaat op vrijdag 13 september. Dit jaar is er voor iedereen wat te beleven.
The post Kermiscomité Brielen stelt gevarieerd programma voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ex-Volkswagentopman Winterkorn wijst alle aanklachten af in proces over dieselschandaal

De voormalige topman van het Duitse autoconcern Volkswagen, Martin Winterkorn, ontkent elke verantwoordelijkheid voor het dieselschandaal dat uitbarstte toen hij aan het hoofd stond van de autobouwer. Dat heeft zijn advocaat Felix Dörr dinsdag te kennen gegeven bij aanvang van het proces tegen Winterkorn voor zijn rol in het schandaal. “Onze cliënt wijst de aantijgingen tegen hem resoluut af”, aldus

Lees meer »