MR-voorzitter Bouchez poseert met filmster Brad Pitt: “Heb hem overtuigd om op mijn lijst te staan” 

Op het circuit van Spa-Francorchamps wist MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez een foto te bemachtigen met niemand minder dan de Amerikaanse filmster Brad Pitt. Bouchez deelt de foto op sociale media, inclusief humoristisch bijschrift waarin hij beweert dat hij Pitt heeft overtuigd om op zijn lokale lijst te staan voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. 

Meer krantenkoppen in België

Dievenbende gevat op Ibiza die gas inzette om bewoners van luxevilla’s te bedwelmen: “Mensen voelden zich ‘s morgens groggy”

Op Ibiza zijn leden van een dievenbende opgepakt die de afgelopen jaren achter een hele reeks inbraken in luxevilla’s zat. En steeds was er een wrang en extra vies randje aan die inbraken: bewoners en gasten die ‘s morgens met een vreemd, groggy gevoel wakker worden. De politie vermoedt dat de aanvallers een soort gas inzetten om de mensen in

Lees meer »

Georges Dumortier en André Delrue herdenken bevrijding Moorsele: “Blijdschap overheerste”

Dit weekend, in de nacht van 7 op 8 september, is het dag op dag 80 jaar geleden dat Moorsele bevrijd werd. Ervaringsdeskundigen Georges Dumortier (92) en André Delrue (93) en enkele supporters van erfgoedvereniging Mortsella halen herinneringen op aan die periode.
The post Georges Dumortier en André Delrue herdenken bevrijding Moorsele: “Blijdschap overheerste” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier generaties op een rij in Marke: van Elisa tot Anne-Sophie

Met de geboorte van Anne-Sophie ontstond een viergeslacht in Marke. Dat bestaat uit Anne-Sophie Veys, mama Julie Vandewinckele (31), grootmoeder Catherine Hervent (61) en overgrootmoeder Elisa Ingels (94). (MC)
The post Vier generaties op een rij in Marke: van Elisa tot Anne-Sophie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Steven nieuwe voorzitter van Zwaantjes Rollerclub

Vorige week raakte bekend dat Marc Decraemer, 36 jaar voorzitter van Zwaantjes Rollerclub, de voorzittershamer doorgeeft. Hij wordt opgevolgd door Steven Vansteenkiste. “Het is voor mij een hele eer, maar heb er na de vraag van Marc toch enkele nachtjes van wakker gelegen. Ik doe het uit liefde en passie voor de club en voor deze sport.”
The post

Lees meer »

Politie treft zwaargewonde aan in bestelwagen na ongeval op bouwwerf

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek is dinsdagochtend een man zwaargewond geraakt bij een arbeidsongeval op een werf. Collega’s van de man reden eerst met hem rond tot ze in Brussel een politiepatrouille aanspraken, waarna de hulpdiensten het slachtoffer overbrachten naar het ziekenhuis. Dat meldt Sudpresse en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel West.

Lees meer »

Sara Vandecaveye (104), oudste inwoner van Kortrijk, overleden

“Op enkele maanden van haar 105de verjaardag is moeder als een kaarsje uitgegaan”, zegt Gery Catteeuw, de zoon van Sara Vandecaveye, de oudste inwoner van Kortrijk, die op dinsdag 3 september in wzc Biezenheem overleden is. Zij was de weduwe van Hector Catteeuw, die in 1979 – uitgerekend ook op 3 september – op 65-jarige leeftijd drie maanden na zijn

Lees meer »