LIVE CAGE WARRIORS. Kijk vanavond als HLN-abonnee naar het spektakel in Manchester, ontdek hier het programma

De Cage Warriors zijn vanavond opnieuw aan zet. In de Engelse stad Manchester staan verschillende kampen op het programma. Bij HLN zit u op de eerste rij om al het spektakel live te bekijken, inclusief commentaar! De uitzending start om 21u30. 

Meer krantenkoppen in België

Vier doden en dertig gewonden bij schietpartij in Amerikaanse school

Bij een schietpartij op een middelbare school in de Amerikaanse staat Georgia zijn meerdere mensen neergeschoten. Zo berichten Amerikaanse media. Volgens nieuwszender MSNBC zijn zeker vier mensen om het leven gebracht en ongeveer dertig mensen gewond geraakt. De school heeft zo’n 1.932 leerlingen. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. Er werd één verdachte opgepakt, volgens een verklaring van het Barrow

Lees meer »

“Belangrijke stemmen in het land zeggen dat hij beter zou opstappen”: is Zelensky’s regerings­her­vor­ming een wanhoopspo­ging?

Oekraïens president Volodimir Zelensky herschikt zijn regering, naar eigen zeggen “met het oog op het verderzetten van de oorlog in de herfst.” Vier ministers hebben hun ontslag al ingediend bij het parlement. Wat drijft Zelensky daarbij? En zal die herschikking de oorlog in de gewenste plooi leggen? Professor internationale politiek (UAntwerpen) Tom Sauer: “Dit is een wanhoopspoging, het wordt hoog

Lees meer »

Italiaans artiest Rubel Medini stond in 2019, maar nu ook twee maanden in zomershow van Het Witte Paard in Blankenberge: “Brugge is tot nu toe mijn favoriet!”

Pas 24 jaar is Rubel Medini uit Italië en hij zag al heel veel van de wereld. Dat komt door zijn act die hij brengt. Er staat zelfs al maar liefst vijf Guiness World Records op zijn naam. Tijdens de zomer van 2019 stond hij voor de eerste keer in de zomershow van Het Witte Paard in Blankenberge. Sinds 19

Lees meer »

Wie is Lotte Vermeir, het VRT-nethoofd voor wie populaire schermgezichten ten strijde trekken, maar die ook tegenwind krijgt?

Lotte Vermeir (39) is ongewild in het oog van een ongeziene mediastorm beland. De netmanager van VRT 1 en VRT Canvas werd vrijdag op staande voet ontslagen door CEO Frederik Delaplace. Sommige collega’s vonden dat wrang en namen het voor haar op in de open brief ‘Een zwarte dag voor de VRT’, maar die werd door anderen dan weer genuanceerd.

Lees meer »

“Ik kreeg al eens een bierblikje naar mijn hoofd”: Stad Oostende controleert voor een laatste keer deze zomer sluikstorters op het strand

In de zomermaanden voerden gemeentelijke vaststellers, gemeenschapswachten en de lokale politie zes acties uit op het achterlaten van afval en sluikstorten in Oostende. Zeker sinds de immense afvalberg die op 12 augustus op het strand achterbleef, zijn ze extra alert. Nu de zomer op zijn einde loopt, trokken enkele medewerkers van OVAM en gemeentelijke vaststellers van Stad Oostende nog een

Lees meer »

Veertiende editie Ricardbeurs in zaal Oosthove in Wervik

Ricard Lovers Belgium organiseert op zondag 8 september vanaf 10 uur in de stadszaal Oosthove in Wervik de veertiende editie van de Ricardbeurs. De blikvanger wordt een oldtimer Citroën Ami 8 uit 1965, helemaal in de kleuren van Ricard. “Aangekocht door de club”, zegt voorzitter Dominique Potie. De toegang is gratis.
The post Veertiende editie Ricardbeurs in zaal Oosthove

Lees meer »

LandMarck zoekt deelnemers voor eerste editie van MARCKT

Na de succesvolle editie van LandMarck Leeft! eind mei, organiseert LandMarck nu een najaarsevenement voor de Kortrijkzaan op zondag 20 oktober. MARCKT wordt een dag waarop de volledige site in marktsfeer wordt ondergedompeld en daarvoor zoekt de organisatie nog deelnemers.
The post LandMarck zoekt deelnemers voor eerste editie van MARCKT appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Bepaalde partijen willen op dezelfde boemeltrein stappen als waarop de federale formatie al zit”: Noël Slangen over de Vlaamse regeringsvorming

Crisis in de Vlaamse formatie: Vooruit duwt op de rem en ook bij CD&V verdwijnt stilaan de hoop op een snel akkoord. Wat is het nu éxact het probleem? Kunnen we nog een regering voor de lokale verkiezingen verwachten? Maar vooral: wat zijn de gevolgen van dit getreuzel voor ons als burger? Politiek watcher en HLN-columnist Noël Slangen legt uit.

Lees meer »

Nieuwe waarschuwing bij bier en wijn nog te soft volgens experts en minister: “Alcohol is gewoonweg niet gezond”

Ontslagnemend minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) en experts nemen geen genoegen met “Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid”, de onlangs aangepaste slogan bij alcoholreclame. Dat melden de kranten van Mediahuis. De slogan zou volgens hen niet ver genoeg gaan én misleidend zijn. “We mogen de mensen geen blaasjes wijsmaken”, klinkt het.

Lees meer »