Hostel in Brugge krijgt op enkele weken tijd 3 keer inbreker over de vloer

Een hostel in Brugge heeft de afgelopen weken al 3 keer een inbreker over de vloer gehad. Volgens de uitbater van het hostel gaat het telkens om dezelfde persoon, maar dat kan de politie niet bevestigen. De inbreker gaat er telkens met enkele honderden euro’s vandoor. Hoewel de deur altijd op slot is, geraakt de dief toch binnen. Daarom zorgt uitbater Stephane Kolijn dat er altijd wat geld in de kluis ligt. 

Meer krantenkoppen in België

Paintfactory geeft live demo’s aan KIOSK: “Bezoekers maken ook kans om 100m² verf te winnen”

West-Vlaamse verfproducent Paintfactory presenteert deze maand haar skills in de KIOSK op de Graanmarkt. “Op zaterdag 7 september is het dé uitgelezen kans om zelf aan de slag te gaan met onze textuurverven. Ontdek je favoriete techniek en laat je inspireren om je eigen woning onder handen te nemen”, zegt sales manager Stéphanie Debels.
The post Paintfactory geeft live

Lees meer »

Dode bij noodweer in Australië

Bij hevig onweer in de deelstaat Victoria in het zuidoosten van Australië is maandag een 63-jarige vrouw om het leven gekomen. 150.000 huishoudens zitten zonder stroom.

Lees meer »

Na break-up bezingt Laura Tesoro haar (woelige) datingleven: “Liever naïef, dan nooit een risico te nemen”

De zomer van 2024 is er eentje om in te kaderen voor zangeres Laura Tesoro (28). Niet alleen mocht ze elke zondag schitteren als presentatrice van ‘Tien om te zien’ bij VTM, met meer dan 20 live-concerten doorheen Vlaanderen gaat ook haar eigen muziekcarrière enorm hard. Dat heeft ze te danken aan haar topprestaties in het laatste seizoen van ‘Liefde

Lees meer »

Schade aan bovenleiding in Beernem: tweede spoor tussen Aalter en Brugge weer in gebruik

Sinds 5.30 uur dinsdagochtend zijn twee van de drie sporen tussen Aalter en Brugge weer in gebruik. Dat meldt spoornetbeheerder Infrabel. Alle treinen kunnen rechtstreeks rijden zonder omleiding. Het derde spoor wordt later opnieuw in gebruik genomen.
The post Schade aan bovenleiding in Beernem: tweede spoor tussen Aalter en Brugge weer in gebruik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Annelien Coorevits deelt voor het eerst details over relatie: “We wonen nog niet samen uit angst dat het weer fout zou lopen”

Ex-Miss België Annelien Coorevits (37) woont nog niet samen met haar nieuwe vriend Frederik Verfaillie. En dat is heel bewust. Dat vertelt ze in haar podcast ‘De zussen Coorevits’. Na haar scheiding van voormalig topvoetballer Olivier Deschacht (43) stelt ze die beslissing uit. “Puur uit angst dat het weer verkeerd zou lopen”, klinkt het.

Lees meer »