Dag van de Animator in Alken: Speelpleinwerking bouwt ‘droomdecor’ en verticale slaapkamer

Het is vandaag Dag van de Animator, en op de speelpleinwerking Plekboel in Alken wordt dat uitgebreid gevierd. De monitoren werken elk zomer één thema tot in de details uit. Zo hebben ze dit jaar een droomcircus gebouw met een verticale slaapkamer. 

Meer krantenkoppen in België

Harris verwijt Trump “politieke stunt” op militaire begraafplaats: wat is er precies gebeurd? En waarom ligt het zo gevoelig?

Vicepresidente en presidentskandidate Kamala Harris heeft haar Republikeinse rivaal Donald Trump ervan beschuldigd "heilige grond niet te respecteren voor een politieke stunt". Ze reageert zo op een incident tijdens een bezoek aan het militaire kerkhof Arlington Cemetery dat al een hele week het Amerikaanse verkiezingsnieuws beheerst. Vier vragen en antwoorden om weer helemaal mee te zijn.

Lees meer »

30 extra parkeerplaatsen in Dorpstraat

Het centrum van Bekegem is een gloednieuwe parking rijker! De realisatie van dit project draagt bij tot de verbetering van de parkeermogelijkheden en de leefomgeving in het centrum van Bekegem. Inwoners, bezoekers van OC De Kouter en bezoekers aan de dorpsschool kunnen ten volle gebruik maken van deze extra parkeerfaciliteiten. Het gemeentebestuur kocht in 2019
The post 30 extra

Lees meer »

Roeselaars danstalent zet zaterdag 14 september het centrum van de stad op stelten

Op zaterdag 14 september word je tijdens het shoppen getrakteerd op trendy dansoptredens in het centrum. Vijf Roeselaarse dansscholen zorgen voor sfeer in de stad. Laat je verrassen door de dansers van Burlycious, Dansstudio Daneels, Ndigo, Induce Dans en Beweeg en Hypnosis Dance Academy.
The post Roeselaars danstalent zet zaterdag 14 september het centrum van de stad op stelten

Lees meer »

Grote politieoperatie bij museum over nazisme in München: “Neergeschoten verdachte is overleden”

De hulpdiensten in de Duitse stad München zijn massaal uitgerukt na berichten over een schietpartij. Volgens ‘Süddeutsche Zeitung’ gebeurde dat in het centrum van de stad, bij het NS-Dokuzentrum, een museum over de geschiedenis van München tijdens WOI en WOII. “Er is een verdachte neergeschoten”, meldt de politie. Volg alles op de voet in deze liveblog.

Lees meer »

Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges, juwelen en werkmateriaal: “Ik wist niet dat het gestolen goederen waren”

Een 61-jarige Oostendenaar blijft ontkennen dat hij iets afwist van gestolen buit opgestapeld in zijn appartement. Zijn vriend die bij hem logeerde, ging elke avond weg en kwam ’s morgens terug met zakken vol dure spullen. “Toch had ik geen vermoeden dat het om gestolen goed ging.”
The post Inwonende vriend komt elke ochtend thuis met zakken vol horloges,

Lees meer »

Buurtcomité Bosmolens pakt op zondag 15 september opnieuw uit met bewonersreceptie en prijsuitreiking fotozoektocht

De buurtreceptie van de Bosmolens, waarop alle wijkbewoners welkom zijn, is ondertussen al een traditie geworden. De feestlocatie is opnieuw buurtgebouw Molenwiek (bereikbaar via de Karel de Goedelaan). Het eerste glas wordt geschonken op zondag 15 september om 11 uur. Van de gelegenheid wordt ook gebruik gemaakt om de winnaars van de fotozoektocht bekend te maken.
The post Buurtcomité

Lees meer »