Wie is Ines de Ramon, de nieuwe geliefde van Brad Pitt wier grootmoeder een kasteel in ons land zou bezitten?

Ines de Ramon, voluit zelfs Ines-Olivia de Ramon. Dat is de nieuwe geliefde met wie Brad Pitt dinsdag aankwam in België. Het koppel is hier voor opnames van zijn nieuwe film, maar volgens geruchten ook voor een ontmoeting met zijn schoonfamilie. In een kasteel in Waals-Brabant.

 

Meer krantenkoppen in België

Opsporingsonderzoek naar wangedrag vierde geniebataljon Amay beëindigd

Het opsporingsonderzoek binnen het vierde geniebataljon in Amay is afgesloten. Dat heeft het parket van Luik dinsdag bekendgemaakt. Het onderzoek van de federale politie onder leiding van de procureur des Konings van Luik moest problematische handelingen en gedrag binnen het bataljon onderzoeken. Die afdeling van het leger kwam eerder dit jaar onder vuur te liggen na klachten over wangedrag.

Lees meer »

Amateurvoetbal exclusief bij HLN: NINOVE-KNOKKE. Thuisploeg wint verdiend topaffiche eerste afdeling

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elke week wordt minstens één topaffiche gestreamd met deskundig commentaar. Ninove kon dankzij een foutje in de verdediging van Knokke 1-0 maken en wist die voorsprong daarna te behouden ondanks druk van Knokke. De thuisploeg start zo met vier op zes, Knokke blijft steken

Lees meer »

‘Kyky’ heeft goesting: waarom Rode Duivels straks de beste mogelijke versie van Kylian Mbappé krijgen

Bernabéu gaf ‘m zondag een staande ovatie bij zijn applauswissel. En de maandagochtendkranten liggen aan zijn voeten. Kylian Mbappé scoorde dit weekend tweemaal en is nu helemaal los. De Rode Duivels krijgen volgende week maandag in Lyon (tot nader order) een andere Kylian Mbappé te zien dan die in Düsseldorf op 1 juli, toen hij — met een gebroken neus

Lees meer »

Wagen belandt tegen glazen inkom van rijwoning in Wervik

In de Geluwesesteenweg in Wervik gebeurde maandagavond even 19.30 uur een spectaculair verkeersongeval. De bestuurder van een blauwe Citroën Berlingo belandde in een lange bocht even voorbij het kruispunt van de Hovenierstraat tegen de rijwoning van schrijnwerker Gregory Depoutre.
The post Wagen belandt tegen glazen inkom van rijwoning in Wervik appeared first on KW.be.

Lees meer »

9 knaloranje wegomleggingsborden op één rondpunt in Koekelare

Op een rondpunt in Koekelare staan maar liefst 9 borden die elk een wegomlegging aanduiden. Er staan op elke as van het rondpunt omleidingsborden, naar alle richtingen dus. Bovendien zijn er op de vluchtheuvels ook nog eens borden geplaatst, die elk een andere richting uitwijzen. Een wirwar aan omleidingen die bij de weggebruiker voor verwarring zorgen.

Lees meer »

“Extreem gevaarlijke drug” nitazenen opgedoken in Nederland

In Nederland zijn nitazenen opgedoken, een synthetische heroïnevervanger. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Verslavingsinstituut Trimbos trekt aan de alarmbel omdat deze drug als zeer gevaarlijk wordt beschouwd. Ze willen meer tests uitvoeren om de drug in kaart te brengen. Ook in ons land is het goedje al opgedoken.

Lees meer »

Slachtoffers van seksueel misbruik in de Kerk op auditie voor een gesprek met de paus: “Waarom moet dat opnieuw in het geniep gebeuren?”

In de aanloop naar het bezoek van de paus aan België, eind deze maand, lopen volop contacten tussen de slachtoffers van seksueel misbruik binnen de Kerk en de bisschoppen. Wie van hen de paus zal ontmoeten, is nog niet bekend. Vandaag was er een voorbereidende ontmoeting tussen de slachtoffers en de Kerk. Priester Rik Devillé, van de werkgroep Mensenrechten in

Lees meer »