Prins Harry: “Mijn gevecht met de tabloids speelt een belangrijke rol in de breuk met mijn familie”

Zijn moeilijke relatie met de Britse tabloids heeft een significante rol gespeeld in de breuk met zijn familie. Dat zegt prins Harry in een documentaire die donderdag uitgezonden wordt, maar waarvan nu al delen van de inhoud zijn uitgelekt.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe caravan in Zevekootse Driespan

De kinderen in het kleuter- en lager onderwijs vatten het nieuwe schooljaar in de Zevekootse Driespan aan. Dat ging niet onopgemerkt voorbij, dankzij een mooie caravan op de speelplaats van de basisschool. De caravan werd ingehuldigd volgens het motto ‘in mijn caravan, ben ik superman’, jawel, naar een liedje van Will Tura.
The post Nieuwe caravan in Zevekootse Driespan

Lees meer »

Van KSA-leider tot mode-adviseur, N-VA Roeselare vult laatste plaatsen in voor de verkiezingen

Begin juli presenteerde lijsttrekker Dieter Carron de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. Bij de voorstelling stonden nog enkele plekjes open, omdat de partij nog zocht naar enkele specifieke profielen. Ondertussen werden de resterende 6 plaatsen ingevuld.
The post Van KSA-leider tot mode-adviseur, N-VA Roeselare vult laatste plaatsen in voor de verkiezingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trio veroordeeld voor diefstallen bij sanitairgroothandel Van Marcke

Drie mannen zijn veroordeeld voor een reeks diefstallen in winkels van sanitairgroothandel Van Marcke. Ze krijgen celstraffen tot negen maanden effectief. In de winkels namen ze stiekem dure producten mee terwijl ze slechts iets goedkoop afrekenden aan de kassa.
The post Trio veroordeeld voor diefstallen bij sanitairgroothandel Van Marcke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Extra kat in plaats van hond voor Downing Street 10

De Britse premier Keir Starmer heeft, “na een lange zomer van onderhandelingen”, zijn kinderen de zegen gegeven om een nieuw katje binnen te laten in zijn ambtswoning, Downing Street 10. Dat heeft Starmer gezegd in een interview met BBC 5 Live. In de ambtswoning verblijft al sinds 2011 de bekende Larry the Cat.

Lees meer »

Officiële opening gloednieuw NAVIGO-visserijmuseum Oostduinkerke is een gigantisch volksfeest

Het lokaal bestuur van Koksijde had al weken van tevoren aangekondigd dat de officiële opening van het nieuwe NAVIGO-visserijmuseum een groots volksfeest zou worden, en daarvan was geen woord gelogen. Gemeentemedewerkers, het hele museumteam, honderden vrijwilligers en verenigingen hebben alles uit de kast gehaald om 7 september 2024 voor altijd te herinneren als een memorabele mijlpaal in de Koksijdse geschiedenis.<br

Lees meer »

Feestcomité Roesbrugge maakt zich klaar voor kermisweekend

Het eerste weekend van september betekent in Roesbrugge: kermisweekend. Na IJzerfun tijdens de zomerperiode focust het feestcomité van Roesbrugge op het kermisweekend van vrijdag 6 tot zondag 8 september met voor elk wat wils.
The post Feestcomité Roesbrugge maakt zich klaar voor kermisweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams Belang Oostende stelt lijst en programma voor verkiezingen voor: “Geen armoede importeren in de stad”

Vlaams Belang Oostende stelde zaterdagmorgen haar volledige lijst en programma voor de komende verkiezingen voor. Eerder raakte al bekend dat Tom Lamont – sinds kort verhuisd van Deerlijk naar Oostende – lijsttrekker wordt. De lijst wordt geduwd door Christian Verougstraete, tot voor kort dé man bij de Oostendse afdeling van de radicaal-rechtse partij.
The post Vlaams Belang Oostende stelt

Lees meer »