KIJK. Olivia Rodrigo doet gender reveal voor fan tijdens optreden: “Ik ga beginnen wenen!”

De Amerikaanse zangeres Olivia Rodrigo (21) heeft er een speciaal optreden opzitten in Altanta. Tijdens haar show spot Rodrigo plots een bordje in het publiek. “Wil je mijn gender reveal doen?”, staat erop te lezen. De zangeres trekt meteen een spurtje naar de vrouw in verwachting en kan haar enthousiasme duidelijk niet verstoppen. Wanneer het tijd is voor de grote onthulling van het geslacht, wordt ook het publiek helemaal gek. 

Meer krantenkoppen in België

Onze man keek naar ‘Kalm Waes’: “Het moet van zijn vergeten quiz geleden zijn dat Waes nog geruisloos passeerde”

Tom Waes (55) is een onverbeterlijke zenuwpees, en om dat euvel te tackelen stelt de presentator zich ten dienste van de wetenschap. In ‘Kalm Waes’ gaat hij tien dagen in een boshut wonen en zoekt hij bewust stresssituaties op. Een boeiend traject, maar niet over de gehele lijn. “Wat ‘Tomtesterom’-kameraden Pascal Braeckman en Nico Surings doen, is me voorlopig vreemd.”

Lees meer »

Wim Aernoudt trekt N-VA-lijst voor provincieraad in kiesdistrict Ieper-Oostende-Diksmuide

De Gistelse schepen en huidig provincieraadslid Wim Aernoudt (56) is op 13 oktober de lijsttrekker voor N-VA bij de provincieraadsverkiezingen in het kiesdistrict Ieper-Oostende–Diksmuide. “N-VA mikt resoluut op een deelname aan het beleid. En daarbij zetten we de West-Vlaming weer centraal. Dat betekent efficiënter besturen, minder structuren en alleen nuttige investeringen”, stelt Wim Aernoudt. De lijst van N-VA bestaat verder

Lees meer »

Deze eis stelde Annelien Coorevits voor deelname aan ‘De verraders’: “Eerst weigerden ze, maar anders deed ik niet mee”

Wie houdt het hoofd koel in een web van leugens? Wie breekt onder de druk? En vooral… wie zijn de verraders? Je ontdekt het vanaf zondagavond, want dan trappen ze bij VTM het derde seizoen van ‘De verraders’ af. Ex-Miss België Annelien Coorevits (37) is één van de waaghalzen die het psychologische avontuur aandurft. “Ik heb wel één voorwaarde gesteld.

Lees meer »

Team8670 presenteert kandidatenlijst met nieuwe visie en nieuwe vrouwelijke burgemeester voor Koksijde

Op de valreep moest Team8670 de kandidatenlijst waarmee ze op 13 oktober naar de kiezers trekken, nog aanpassen. Zowel lijsttrekker en huidig burgemeester Marc Vanden Bussche en schepen Charlotte Castelein haakten af. Alle pijlen zijn nu gericht op de nieuwe lijsttrekker, Stéphanie Anseeuw, de huidige eerste schepen. Bij de officiële voorstelling van hun lijst schaart het hele team zich unaniem

Lees meer »

Vier arrestaties in vermoedelijk corruptiedossier bij bouw van hotel in Tsjaad

Het federaal parket heeft vier mensen opgepakt na huiszoekingen in ons land voor vermeende betrokkenheid van corruptie bij de bouw van een hotel in Tsjaad. Dat laat het federaal parket in een persmededeling weten. Volgens de Franstalige krant ‘Le Soir’ is een van de gearresteerden Luc Bertrand, ceo van Ackermans & Van Haaren en vader van ontslagnemend staatssecretaris Alexia Bertrand.

Lees meer »