KIJK. Ben Crabbé en Jan Hautekiet helpen Günther Neefs uit de nood tijdens optreden op ‘Tien om te zien’

Een populaire tv-presentator en een bejubeld radiomaker maakten onaangekondigd – en voor sommigen onopvallend – hun opwachting tijdens de opnames van ‘Tien om te zien’. ‘Blokken’-presentator Ben Crabbé (61) en Jan Hautekiet (68) begeleiden Günther Neefs (58) op de drums en het keyboard én helpen zo de zanger uit de nood. 

Meer krantenkoppen in België

Duitslandkenner over triomftocht van AfD: “Zoals het er nu voorstaat, ziet het er niet goed uit”

Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog is een extreemrechtse partij de grootste geworden in een Duitse deelstaat. Alternative für Deutschland (AfD) haalt in Thüringen liefst een derde van de stemmen. Duitsland­expert Geert Van Istendael maakt zich zorgen: “De geschiedenis herhaalt zich nooit, maar er zijn nu wel zorgwekkende parallellen te trekken.”

Lees meer »

Vzw houdt met open brief pleidooi voor toegankelijker strand in Blankenberge

In een open brief aan de gemeenteraad en het agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK) roept vzw 4 Example, die werkt rond toegankelijkheid, op om in de volgende legislatuur prioriteit te geven aan de toegankelijkheid van het strand.
The post Vzw houdt met open brief pleidooi voor toegankelijker strand in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stad geeft meerderheid in bestuur AZ Oostende uit handen

Het stadsbestuur gaf goedkeuring aan een andere samenstelling van de raad van bestuur van het AZ Oostende. “Nochtans een belangrijke belofte”, haalt John Crombez (Vooruit) uit.
The post Stad geeft meerderheid in bestuur AZ Oostende uit handen appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Wat als ’terug naar het werk’ hetzelfde zou zijn als een eerste schooldag…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Federale onderhandelaars maken doorstart: Prévot om 10u15 op audiëntie bij koning – Vlaams formateur Diependaele start met eerste gesprekken over ‘landingsnota’

Bemiddelaar Maxime Prévot (Les Engagés) probeert de brokken te lijmen na de mislukte formatieopdracht van Bart De Wever (N-VA). Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) zet zich schrap voor de eindsprint. En in Brussel is de puzzel nog altijd niet gelegd. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog.

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Tal van medaillekansen vandaag: Devos al zeker van brons, George kan Belgisch paralympisch record evenaren

Vandaag komen op de voorlaatste dag van de Paralympische Spelen in Parijs nog acht Belgen in actie, in vier sporten. De grootste medaillekansen zijn er voor dressuurrijdster Michèle George in de freestylecompetitie (graad V) en wielrenner Tim Celen in de wegrit (MT1-2). Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) is al verzekerd van minstens een bronzen medaille, maar hoopt zijn paralympische titel te

Lees meer »