Inside Out 2 blijft scoren: film passeert Frozen 2 als succesvolste animatiefilm aller tijden

Inside Out 2 is ruim 5 weken na de première de succesvolste animatiefilm aller tijden. Dat heeft The Walt Disney Company bekendgemaakt. Het record stond op naam van Frozen 2 uit 2019. Inside Out 2 heeft nu wereldwijd 1,46 miljard dollar opgebracht. 

Meer krantenkoppen in België

Kledingketen Cassis-Paprika zal stil faillissement aanvragen en mikt op overnemer

Kledingretailgroep Cassis & Paprika blijft in woelig vaarwater zitten. Het bedrijf zal morgen/donderdag een pre-pack faillissement of ‘stil faillissement’ aanvragen bij de ondernemingsrechtbank van Waals-Brabant met het oog op een overname. Het bedrijf vond een potentiële overnemer voor 70 procent van het bedrijf. Dat vernam Belga van een vakbondsbron nadat de website L-Post het nieuws meldde. De personeelsvertegenwoordigers waren woensdag

Lees meer »

Buren zijn boos over plaatsing containerklasjes zonder vergunning van basisschool in Izegem: “Er is zelfs inkijk in de badkamer”

Enkele bewoners van de Baron de Pélichystraat in Izegem kijken sinds de start van het nieuwe schooljaar op een muur van…containerklasjes. Basisschool De Stadsparel plaatste die op zijn speelplaats om in afwachting van een uitbreiding toch plaats te kunnen bieden aan het toegenomen aantal leerlingen.
The post Buren zijn boos over plaatsing containerklasjes zonder vergunning van basisschool in Izegem:

Lees meer »

“Zowel de klanten als de medewerkers zijn tevreden met de nieuwe dynamiek”: Bekende verhuur- en verhuisfirma Sofanie uit Veurne wordt Allto

Wie Veurne wel eens binnenrijdt langs de E40, merkte het al op: er is weer volop bedrijvigheid op de koer van Sofanie. De bekende verhuur- en verhuisfirma werd enkele maanden geleden overgenomen door vier dertigers met ambitieuze groeiplannen. “Tegen het einde van het jaar staan hier zestig nieuwe machines en willen we met Allto een tiental medewerkers tewerkstellen.”
The

Lees meer »

Honderden gezinnen wachten al 6 maanden op energiepremie: federale overheid op zoek naar budgetten

Honderden gezinnen wachten al maanden op hun energiepremie. Het gaat vooral om dossiers van gezinnen die vorig jaar onterecht nog geen basispakket, stookolie- of pelletpremie hebben gekregen. De laatste uitbetalingen laten op zich wachten omdat de federale overheid daar eerst de nodige budgetten voor moet vrijmaken. De Federale Overheidsdienst (FOD) Economie, die de betalingen uitvoert, belooft dat elk gezin dat

Lees meer »

Pittemse Jeugdraad zet nieuw werkjaar in met ‘Startember’

Op vrijdag 6 september organiseert de Jeugdraad in en rond zaal De Magneet de tweede editie van ‘Startember’. Voor dit evenement slaan alle jeugdverenigingen de handen in elkaar met als doel een leuke namiddag en avond te bezorgen aan de kinderen, jongeren en volwassenen van Pittem en Egem.
The post Pittemse Jeugdraad zet nieuw werkjaar in met ‘Startember’ appeared

Lees meer »