Ryan Reynolds en Blake Lively onthullen naam van vierde kindje op première van ‘Deadpool & Wolverine’

Het was maandenlang een goed bewaard geheim, maar zo’n vijf maanden na de geboorte hebben Ryan Reynolds (47) en Blake Lively (36) eindelijk de naam van hun vierde kindje onthuld. De acteur bedankte zijn vrouw en vier kinderen in zijn speech op de première van ‘Deadpool & Wolverine’. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe vastgoedcijfers brengen evolutie in kaart: “Goedkope gemeenten worden fors duurder en West-Vlaanderen hinkt achterop”

De afgelopen tien jaar gingen de vastgoedprijzen in Vlaanderen met gemiddeld 37 procent omhoog. Dat blijkt uit cijfers van vastgoedsite Immoweb, die een nieuwe blik werpen op de markt. “Er doen zich opmerkelijke trends voor”, stelt HLN-vastgoedexpert Bjorn Cocquyt vast. Zo stegen prijzen nergens meer dan in Antwerpen en betaal je ook in de goedkoopste gemeenten een pak meer. Ontdek

Lees meer »

Tractor rijdt tegen hoogspanningscabine in Torhout

Zondagmiddag rond half één deed zich op het kruispunt van de Ruddervoordestraat en de Kwaplasstraat in Torhout een bizar ongeval voor. Een tractor die net meegedaan had aan een tractor pulling wedstrijd reed er in op een hoogspanningscabine.
The post Tractor rijdt tegen hoogspanningscabine in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

AfD wordt het grootst in Thüringen

Voor het eerst in de naoorlogse geschiedenis wint extreemrechts een Duitse deelstaatverkiezing. De AfD wordt volgens exitpolls de grootste partij in Thüringen. In Saksen zouden de christendemocraten nipt het grootst blijven.

Lees meer »

Stadenaar Thijs (36) helpt bosbranden bestrijden in Portugal: “Een droom voor elke pompier”

Stadenaar Thijs Degryse zit sinds maandag in het Portugese dorp Castro Daire, waar hij samen met z’n lokale collega’s dagelijks uitrukt om bosbranden onder controle te krijgen. Niet voor doetjes. “De wagens kunnen niet overal komen, dus vaak maken we tochten door de heuvels, in onze brandweerkledij en met zowat 20 liter water op onze rug.”
The post Stadenaar

Lees meer »

“Het Salomonsoordeel binnen de VRT verhult een groter probleem: dat van de sluipende politisering”

Wie heeft Thuis nog nodig, nu de werking van de VRT zelf tot een soap is verworden? Al maanden houdt intern geruzie de openbare omroep in de greep. In de laatste aflevering vorige vrijdag werden programmadirecteur Ricus Jansegers en netmanager van VRT en VRT Canvas Lotte Vermeir de laan uitgestuurd. Hun onderlinge conflict verziekte volgens een welzijnsrapport de hele redactie.

Lees meer »

Aantal boeren blijft dalen: in één jaar tijd weer zes procent minder landbouwbedrijven

West-Vlaanderen telt nog 7.463 landbouwbedrijven. 507 stuks of 6 procent minder dan een jaar geleden en liefst 15 procent minder in vergelijking met tien jaar eerder. Toen waren er nog 8.792 land- en tuinbouwers in onze provincie aan de slag. Dat blijkt uit de jaarlijkse cijfers van Statbel, het Belgische statistiekbureau. “De politiek moet dringend een duidelijk én werkbaar kader

Lees meer »

Brugs Beertje uitgedost als Canadese militair

Het Brugs Beertje aan de Poortersloge kreeg vrijdag het kostuum van een Canadese militair aangemeten. Dat gebeurde ter gelegenheid van de bevrijding van Brugge door Canadese troepen in de Tweede Wereldoorlog, ondertussen 80 jaar geleden.
The post Brugs Beertje uitgedost als Canadese militair appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De scheiding van Frank was mijn dieptepunt”: na enkele bewogen jaren gaat Cath Luyten weer volop voor carrière

Met ‘Café Congé’ blies Cath Luyten (47) haar televisiecarrière nieuw leven in na een paar jaar in de luwte. Zij koos bewust om zich te concentreren op het moederschap, maar stilzitten is niet aan Luyten besteed. “Het kan toch niet dat ik op mijn 47ste al afgeschreven ben”, zegt Cath in ‘Dag Allemaal’. Hoe ziet ze haar toekomst? Wat met

Lees meer »