Ondanks Sabbe en Et-Taïbi: waarom Club Brugge de door Anderlecht gegeerde Siquet (relatief goedkoop) binnenhaalde

Zomertransfer nummer 5 voor Club Brugge, eentje die voor de Bruggelingen klaarblijkelijk een no brainer was. Waarom haalde blauw-zwart, ondanks de aanwezigheid van Sabbe en Et-Taïbi, met Hugo Siquet (22) alsnog een extra rechtsachter? En hoe slaagde het erin slechts drie miljoen euro te betalen? 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse auto met bloedsporen aangetroffen in Zichen: politie zoekt inzittende(n)

De lokale politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst zocht zondagavond naar een of meerdere inzittenden van een achtergelaten auto in de Roosburchtstraat in Zichen. Op de achtergelaten veldweg nabij de Waalse grens en niet ver van Nederland werd de bewuste auto rond 19 uur aangetroffen. De wagen met Nederlandse nummerplaat lag in de gracht, maar van de bestuurder en mogelijke passagiers

Lees meer »

“Ze zijn al jarenlang goed bevriend”: verzorgt deze groep straks het voorprogramma van Oasis?

De reünietour van Oasis is nog steeds hét gespreksonderwerp. Na een chaotische ticketverkoop waren alle concerten voor ‘Oasis Live 25’ in een mum van tijd uitverkocht. Inmiddels is er ook meer nieuws over wie het voorprogramma van de Britse band mag verzorgen. Volgens geruchten kozen Noel en Liam Gallagher voor hun shows in Heaton Park voor de Britse rockband Blossoms

Lees meer »

LIVESTREAM. Pakt Remco Evenepoel z’n eerste ritzege? – Kijk als HLN-abonnee naar de Ronde van Groot-Brittannië!

Na zijn dubbele olympische triomf in Parijs is Remco Evenepoel (24) aan het laatste deel van zijn seizoen begonnen. Zijn hoofddoel is het WK in Zürich, maar eerst rijdt Evenepoel mee in de Ronde van Groot-Brittannië (3-8 september). Bij HLN zit u als abonnee op de eerste rij om de rittenkoers op deze pagina live te volgen, met deskundig commentaar

Lees meer »

Michel en Nelly zijn 60 jaar getrouwd

Michel Maes en Nelly D’Haene uit de Ketenstraat in Dadizele gaven elkaar op 28 juli 1964 hun jawoord. Het koppel is inmiddels zestig jaar getrouwd en werd daarvoor gehuldigd door het gemeentebestuur.
The post Michel en Nelly zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wegenwerken op E17 bij Kortrijk sneller afgerond dan gepland

De werkzaamheden op de E17 bij Kortrijk, in de richting van Frankrijk, zijn eerder voltooid dan aanvankelijk verwacht. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de signalisatie verwijderd en werden de betonblokken weggehaald. Hoewel de werken tot zondagavond gepland waren, is de snelweg al volledig opengesteld.
The post Wegenwerken op E17 bij Kortrijk sneller afgerond dan gepland appeared

Lees meer »

Victor Campenaerts, Vuelta-vlogger die nog aast op ritwinst: “Dagelijks 100.000 kijkers, niet slecht voor een zware dyslecticus”

Victor Campenaerts (32) wil in Santander herhalen, wat hem tijdens de Tour lukte in Barcelonnette: ritwinst. De aanvaller van Lotto Dstny ontvouwt exclusief zijn tactisch plan, helaas zonder Wout van Aert, maar met zijwegen via anti-inflammatoire medicatie, het onderwijsbeleid rond dyslexie, ajuinen op voetzolen en een video-opdracht met Primoz Roglic.

Lees meer »

Olieprijs op laagste niveau in anderhalf jaar

Een vat Brent-olie, afkomstig uit de Noordzee, werd vrijdag opnieuw goedkoper en bereikte het laagste peil in anderhalf jaar. De prijs zakte vrijdag met 2,23 procent tot 71,07 dollar per vat. De Amerikaanse oliesoort WTI werd eveneens 2,26 procent goedkoper tot 67,59 dollar per vat.

Lees meer »