Jan vraagt Laura ten huwelijk op berg in Vietnam, maar joelende Chinese vrouwen komen intiem moment verstoren

Een berg van 3.143 meter hoog in Vietnam. Die plek had Jan Vandevenne (28) uit Genk uitgekozen om Laura Rösche (29) ten huwelijk te vragen. Voor zijn aanzoek zocht hij een plaats zonder pottenkijkers, maar dat was buiten een groepje Chinese vrouwen gerekend. “Gelukkig hebben ze ons moment vastgelegd op foto”, lacht Jan.

 

Meer krantenkoppen in België

Medewerkers pakken zwerfvuil aan in Port of Antwerp-Bruges

In de havens van Antwerpen en Zeebrugge werd de aftrap gegeven voor de derde editie van de #portcleanup24. Tijdens deze jaarlijkse opruimactie gaan medewerkers van Port of Antwerp-Bruges en heel wat havenbedrijven, met afvalgrijper en vuilniszak in de aanslag, de strijd aan tegen zwerfvuil in de haven.
The post Medewerkers pakken zwerfvuil aan in Port of Antwerp-Bruges appeared first

Lees meer »

Nieuwe waarschuwing bij alcohol nog te soft volgens experts en minister: “Het is gewoonweg niet gezond

Uittredend minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) en experts nemen geen genoegen met “Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid”, de onlangs aangepaste slogan bij alcoholreclame. Dat melden de kranten van Mediahuis. De slogan zou volgens hen niet ver genoeg gaan én misleidend zijn. “We mogen de mensen geen blaasjes wijsmaken”, klinkt het.

Lees meer »

“De oorlog winnen lijkt almaar onwaarschijnlijker”: is regeringshervorming van Zelensky een wanhoopspoging?

Oekraïens president Volodimir Zelensky herschikt zijn regering, naar eigen zeggen “met het oog op het verderzetten van de oorlog in de herfst.” Vier ministers hebben hun ontslag al ingediend bij het parlement. Wat drijft Zelensky daarbij? En zal die herschikking de oorlog in de gewenste plooi leggen? Professor internationale politiek (UAntwerpen) Tom Sauer: “Dit is een wanhoopspoging, het wordt hoog

Lees meer »

Brugs Beertje uitgedost als Canadese militair

Het Brugs Beertje aan de Poortersloge kreeg vrijdag het kostuum van een Canadese militair aangemeten. Dat gebeurde ter gelegenheid van de bevrijding van Brugge door Canadese troepen in de Tweede Wereldoorlog, ondertussen 80 jaar geleden.
The post Brugs Beertje uitgedost als Canadese militair appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zouden we niet beter weer jongens- en meisjesscholen inrichten?

Jongens hebben het op school moeilijker dan meisjes. Ze blijven vaker zitten, halen vaker geen diploma en stromen minder door naar het hoger onderwijs. Waarom is de kloof tussen jongens en meisjes zo groot? Ligt het aan het onderwijs? Aan de opvoeding? Of de hormonen? En zou het geen idee zijn om weer jongens- en meisjesscholen te hebben?

Lees meer »

Grondwaterpeil blijft hoger dan normaal

Na de zware regenval in de eerste helft van augustus, registreert de Vlaamse Milieumaatschappij in meer dan 9 op de 10 meetplaatsen normale, hoge tot zelfs zeer hoge grondwaterstanden voor de tijd van het jaar. Het grondwaterpeil blijft algemeen veel hoger dan normaal, maar wel wat minder uitzonderlijk dan de voorbije maanden. De 14-daagse gemiddelde debieten bleven wel gelijk of

Lees meer »

Geëmotioneerde dochter moet zaal meermaals verlaten op zware tweede dag van gruwelproces: “Absoluut ondraaglijk”

Op de tweede dag van het proces tegen de 71-jarige Fransman die zijn echtgenote jarenlang drogeerde en liet verkrachten door andere mannen, heeft de rechtbankvoorzitter dinsdag de samenvatting voorgelezen van de hallucinante feiten waarover het de komende maanden in de rechtszaal zal gaan. De dochter van de twee verliet de zaal na nog geen twintig minuten, trillend en merkbaar onder

Lees meer »

KV Kortrijk stalt Youssef Challouk bij Zulte Waregem

Youssef Challouk verdedigt dit seizoen de clubkleuren van Zulte Waregem, zo bevestigt Essevee woensdag via zijn website. De Belgische tweedeklasser huurt de aanvallende middenvelder voor een seizoen van KV Kortrijk en bedong ook een aankoopoptie.
The post KV Kortrijk stalt Youssef Challouk bij Zulte Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tractor verliest lading slib in centrum Woumen

Een vieze bedoening maandagochtend in het dorpje Woumen bij Diksmuide. De bestuurder van een tractor met aalkar had niet gezien dat er net werflichten waren geplaatst voor werken die opgestart werden, gooide de remmen dicht… en verloor een lading slib. De brandweer kwam alles opruimen.
The post Tractor verliest lading slib in centrum Woumen appeared first on KW.be.

Lees meer »