‘Inside Out 2’ blijft maar scoren: titel van best scorende animatiefilm ooit is niet meer veraf

‘Inside Out 2’ is nu al zo’n maand te zien in de bioscoopzalen, maar de cijfers van de film zijn nog steeds indrukwekkend. De nieuwe animatiefilm is trouwens goed op weg om een nieuw record te brengen. Met een voorlopige opbrengst van ongeveer 1,5 miljoen dollar (1,3 miljoen euro) is de titel van best scorende animatiefilm niet meer veraf. 

Meer krantenkoppen in België

IS spot met messenverbod in Duitsland en roept op tot aanslagen met hamers

Terwijl Duitsland rouwt om de doden in Solingen na alweer een mesaanval, viert Islamitische Staat het onvermogen van de Duitse regering om de bevolking te beschermen tegen extremisten en gewelddadige criminelen. In haar wekelijkse nieuwsbrief roept de terreurorganisatie op om nog meer aanslagen te plegen, meldt ‘Die Welt’. Met hamers als het moet.

Lees meer »

Kans op federale regering vóór de verkiezingen lijkt onbestaande: is dat een troef of toch een politiek risico?

Na een korte crisis in de onderhandelingen over een federale regering is N-VA-voorzitter Bart De Wever opnieuw formateur. Toch wijst nu alles erop dat we geen federale deal zullen mogen bewonderen vóór de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. Verstandige zet om even te temporiseren? Of moet De Wever binnenkort rekening houden met nieuwe wolfijzers en schietgeweren?

Lees meer »

Jani Kazaltzis en James Cooke testen in nieuw programma ‘normale jobs’ uit: “We erkennen nu dat BV’s niet mogen klagen”

“We zijn al lang heel goede vrienden en samen een tv-programma maken stond al een tijdje op onze bucketlist”, glunderen Play4-gezichten James Cooke (38) en Jani Kazaltzis (44). In hun nieuw programma ‘Jani & James doen-het-zelf’ gaan ze de komende weken ‘normale jobs’ overnemen. Eén keer wordt alles uitgelegd, en dan is het aan hen. “Friturist, campingeigenaar, werken in de

Lees meer »

Zeven films die je niet mag missen dit najaar volgens Lieven Van Gils

Hij is nog niet helemaal voorbij die mooie zomer, maar tot dusver was hij niet onvergetelijk. Ook niet op filmgebied. Geen Barbenheimer deze keer om de mensen in groten getale en al dan niet in gepaste roze outfit naar de bioscoop te lokken. Maar de herfst ziet er wél rooskleurig uit. Zeven films die ons opvielen tijdens de voorbije festivals,

Lees meer »

“We zijn met zes renners voor vijf plaatsen”: Rijdt Louic Boussemaere (18) uit Diksmuide straks het WK voor junioren in Zürich?

Louic Boussemaere vierde vorige week zijn 18de verjaardag. De tweedejaarsjunior uit Diksmuide rijdt voor het jeugdteam van Decathlon AG2R La Mondiale en maakt deel uit van het klimproject van Belgian Cycling. “Ik heb dit seizoen opnieuw een stap vooruit gezet”, vertelt hij.
The post “We zijn met zes renners voor vijf plaatsen”: Rijdt Louic Boussemaere (18) uit Diksmuide straks

Lees meer »