HLN TRANSFERLIVE. Standard wil RWDM-spits Gueye – AA Gent betaalt 3 miljoen voor Nederlander Omgba

De transfermolen draait op volle toeren. In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Personeel Brouwerij De Brabandere verrast zaakvoerder met ludieke actie: “Hier werken is een passie”

Brouwerij De Brabandere viert op 5 september haar 130-jarig bestaan, dus een cadeautje voor de familie De Brabandere was volgens het personeel wel op zijn plaats. Als alternatief voor het traditionele kaartje of een bos bloemen, kozen ze echter voor bedankingsaffiches in bushokjes, op ronde punten en andere drukbezette plaatsen waar zaakvoerder Albert De Brabandere langskomt.
The post Personeel

Lees meer »

Dronken bestuurder riskeert 18 maanden voor ongeval waarbij Wim (37) en Joyce (36) om het leven kwamen: “Ik heb daar een totaal verkeerde inschatting gemaakt”

Op het proces van het dodelijke ongeval in Koningshooikt, waarbij het echtpaar Joyce Van Roosbroeck (36) en Wim Janssens (37) het leven liet, heeft het Openbaar Ministerie 18 maanden cel geëist voor L.W. (36) en een rijverbod van vijf jaar. Volgens het onderzoek reed de man 138 kilometer per uur waar hij 70 mocht, en had hij 1,83 promille in

Lees meer »

“Je herkent veel in elkaars verhalen”: Noël ging samen met andere parkinsonpatiënten op expeditie naar Jordanië

Genezen van parkinson kan nog niet, maar dat betekent niet dat je leven voorbij is bij een diagnose. Dat verhaal vertelt ook ‘De krijgers van de woestijn’, een film die op zondag 15 september in Brugge vertoond wordt. “Er blijft ook heel veel wél mogelijk”, getuigt patiënt Noël Remmerie (76) uit Oostende.
The post “Je herkent veel in elkaars

Lees meer »

“Dit betekent zoveel voor mij”: emotionele Amadou Onana is meteen lieveling van de Aston Villafans, die hem luid bezingen

Zo kom je binnen bij een nieuwe club. De supporters van Aston Villa krijgen maar geen genoeg van hun recordaanwinst, Amadou Onana. Liefde die wederzijds is. De Rode Duivel scoorde tegen Leicester zijn tweede in drie Premier Leaguematchen voor zijn nieuwe club. Zowel tijdens als na de match luid werd hij wel heel luid toegezongen door de fans.

Lees meer »

Plaats gezocht voor schilderij Vande Lanotte

Het portret van ere-burgemeester Jean Vandecasteele (Vooruit) werd tijdelijk verwijderd uit de gemeenteraadszaal. “Omdat we voor het nieuwe portret van Johan Vande Lanotte (Vooruit) een gelijkaardig kader willen”, luidt het.
The post Plaats gezocht voor schilderij Vande Lanotte appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waanzin: vijfjarig jongetje rijdt maar liefst 312 kilometer per uur met Lamborghini

Zayn, het vijfjarige zoontje van voormalig motorcoureur Kenan Sofuoglu, heeft duidelijk de liefde voor snelle wagens overgenomen van zijn vader. Dat bewijst de kleuter met een waanzinnige stunt vanop een afgesloten landingsbaan. Het jongetje mocht samen met zijn vader achter het stuur kruipen van een Lamborghini Revuelto en haalde er een snelheid mee van maar liefst 312 kilometer per uur.

Lees meer »