Nergens zonder weg in Watermaal-Bosvoorde

20:03 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert. 

Meer krantenkoppen in België

De heerlijke goal van Kums en de panenka die de mist ingaat: alle highlights van speeldag 6

De winnaar van Super Sunday? Club Brugge toch, stilaan enigszins terug de kampioen van vorig seizoen na die onwaarschijnlijke Champions’ Play-Offs. 3-0-zege in de Brugse derby. Al blijft ook Anderlecht ongeslagen. Hoe ze dat flikken, weet alleen Brian Riemer. Of Kevin Rodriguez, die Union naliet te belonen en een penalty wel erg knullig miste via een panenka. Ook Gudjohnsen scoorde

Lees meer »

Ilana (17) is jongste kandidate van het land want ze is jarig op… verkiezingsdag: “Ik laat me echt niet doen in een debat”

De Kesselse Ilana Marien (17) is een van de nieuwe, jonge kandidaten bij de lijst Voor 2560 in Nijlen. De rechtenstudente in spe is zonder twijfel ook de jongste kandidate van het land voor de gemeenteraadsverkiezingen, want ze viert haar achttiende verjaardag op 13 oktober, de dag van de verkiezingen. “Ik vond het een beetje eng om deze vraag te

Lees meer »

Lisa start met wenkbrauwbehandeling en laserontharing in Torhout: “Er komen ook wel eens mannen over de vloer”

In het pand in de Keibergstraat 186A waar een tijdlang een krantenwinkeltje heeft bestaan, heeft Lisa Pyfferoen (32) zopas haar zaak Luxe Brow Co ondergebracht, gespecialiseerd in wenkbrauwbehandeling en laserontharing. De plechtige opening heeft plaats op vrijdag 30 augustus van 17 tot 21 uur. Iedereen is er welkom voor een hapje en een drankje.
The post Lisa start met

Lees meer »

Ook topsprintster Sha’Carri Richardson komt naar Memorial Van Damme, WIN hier duotickets voor het atletiekspektakel

Op 13 en 14 september wordt het Koning Boudewijnstadion de hotspot van het atletiek. De Allianz Memorial Van Damme organiseert de finale van de Diamond League, voor het eerst over twee dagen. Olympische sterren als Armand ‘Mondo’ Duplantis – gaat hij voor een nieuw wereldrecord? -, Femke Bol en Sha’Carri Richardson tekenen al zeker present. Ú kan dat spektakel, gekruid

Lees meer »

Wie heeft Benoît Desmedt gezien?

Op dinsdag 3 september 2024 omstreeks 10.30 uur, werd de 57-jarige DESMEDT voor het laatst gezien in Neerwaasten – deelgemeente Komen-Waasten. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Benoît Desmedt gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Centrum van Kessenich is heringericht, met middeleeuwse motte als blikvanger

In Kinrooi is het centrum van de deelgemeente Kessenich heringericht. De motte, een middeleeuwse versterking op een heuvel, is nu nog meer de blikvanger van het dorp geworden. De Vlaamse Landmaatschappij is verschillende Maaslandse dorpen aan het herinrichten, Kessenich is het eerste dorp dat klaar is. De officiële opening is zondag 8 september, op Open Monumentendag.

Lees meer »

Mooi werk van mannenatelier de ‘Klu(t)ssers’ in Harelbeke: insectenhotels voor wzc De Vlinder

Er werden vier insectenkastjes, ook wel insectenhotels genoemd, onthuld in wzc De Vlinder in Harelbeke. De ontwerpers en makers zijn de mannelijke bewoners zelf. “Het is nu wachten op de insecten die hun weg moeten vinden”, luidt het.
The post Mooi werk van mannenatelier de ‘Klu(t)ssers’ in Harelbeke: insectenhotels voor wzc De Vlinder appeared first on KW.be.

Lees meer »