LIVE GENTSE FEESTEN. Buffalo-ploegvoorstelling zit erop, Trefpunt kijkt uit naar Absynthe Minded

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig heeft het Sint-Baafsplein vanavond heel wat in petto om de sfeer weer op te krikken. De Buffalo-ploeg enthousiast ontvangen door de fans. Ondertussen kijkt het Trefpunt uit naar Absynthe Minded. Om 23 uur zal Eurosong-winnaar Johnny Logan nog op het podium van het Sint-Baafsplein klimmen. Mis niets van deze Gentse Feesten in onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Brugse Lorelei (21) te zien in ‘Kotmadam Sarafian’ bij VTM: “Had het minder zwaar verwacht”

Lorelei (21) is sinds deze week te zien in het gloednieuwe VTM-programma ‘Kotmadam Sarafian’, waarbij ze een academiejaar lang samenhokte met een handvol andere studenten én Barbara Sarafian. De studente geschiedenis kijkt er – ondanks haar herexamens – positief op terug. “Het mooiste moment? Samen mijn verjaardag vieren.”
The post Brugse Lorelei (21) te zien in ‘Kotmadam Sarafian’ bij

Lees meer »

Zulte Waregem pakt eerste driepunter van het seizoen

Aan de Gaverbeek klopte Essevee Lokeren-Temse met 1-0, goed voor hun eerste driepunter van het seizoen. Vroeg in de wedstrijd scoorde Stavros Gavriel het enige doelpunt van de avond.
The post Zulte Waregem pakt eerste driepunter van het seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

25-jarige motorrijder in levensgevaar na zware klap tegen flank van auto

Een 25-jarige motorrijder raakte maandagmiddag levensgevaarlijk gewond na een zwaar verkeersongeval in Torhout. Hij botste in de flank van een auto die vanuit een hoeve net de weg was opgereden. “De man werd 35 meter weggeslingerd op straat en raakte daarbij kritiek gewond”, zegt Annemie Wittesaele van politiezone Kouter.
The post 25-jarige motorrijder in levensgevaar na zware klap tegen

Lees meer »

Britse minister van Cultuur laat hoge prijzen voor Oasis-tickets onderzoeken

Lisa Nandy, de Britse minister van Cultuur, laat een onderzoek uitvoeren naar de hoge ticketprijzen voor de reünieconcerten van de band Oasis. Er wordt met name gekeken naar het “dynamische prijsmechanisme” van ticketverkoper Ticketmaster. Dat mechanisme past de ticketprijzen automatisch aan op basis van de vraag, wat leidt tot prijsstijgingen zodra de populariteit van een evenement toeneemt.

Lees meer »

“Een echte kapitein verlaat zijn schip niet”: Jaron Dewitte (25) staat al 7 jaar aan het roer van Schippersweekend

Jaron Dewitte (25) werd op zijn achttiende vrij vroeg – vrijwillig weliswaar – gebombardeerd tot de voorzitter van vzw Schippersweekend. Hij eet, slaapt en leeft een jaar lang voor het driedaagse Lauwse festival en denkt nog niet aan stoppen. “Volgend jaar hebben we onze veertigste editie. Een echte kapitein zal zijn schip toch niet verlaten nét voor zo’n mooie editie?”<br

Lees meer »