Zware overstromingen in Noord-Frankijk: water staat één meter hoog, vijf mensen naar ziekenhuis

Het voorspelde onweer heeft in het noorden van Frankrijk heel wat overlast veroorzaakt. In de regio Haute-Marne spreken ze van ‘aanzienlijke overstromingen’ waarbij vijf inwoners overgebracht werden naar het ziekenhuis.

 

Meer krantenkoppen in België

Lisa start met wenkbrauwbehandeling en laserontharing in Torhout: “Er komen ook wel eens mannen over de vloer”

In het pand in de Keibergstraat 186A waar een tijdlang een krantenwinkeltje heeft bestaan, heeft Lisa Pyfferoen (32) zopas haar zaak Luxe Brow Co ondergebracht, gespecialiseerd in wenkbrauwbehandeling en laserontharing. De plechtige opening heeft plaats op vrijdag 30 augustus van 17 tot 21 uur. Iedereen is er welkom voor een hapje en een drankje.
The post Lisa start met

Lees meer »

Zint prins Harry op terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk? Oude vrienden denken van wel na plots contact via WhatsApp

“Verrassende berichtjes” van prins Harry (39) uit de Verenigde Staten doen vermoeden dat hij zint op een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk. Althans, dat stellen vrienden van de prins waar hij sinds kort weer contact mee heeft. Zij hopen vurig dat de hertog van Sussex na vier jaar in Californië een comeback maakt, maar vrezen dat dat makkelijker is gezegd

Lees meer »

Vuilniskar verliest 200 liter mazout aan schoolpoort in Ieper: “Een ongelukkig toeval”

Uitgerekend op het drukste moment van de eerste schooldag reed een vuilniskar zich maandagochtend vast in een straat met poorten tot drie scholen in centrum Ieper. Door de aanrijding scheurde de mazouttank open, zo’n 200 liter brandstof stroomde er het riool in.
The post Vuilniskar verliest 200 liter mazout aan schoolpoort in Ieper: “Een ongelukkig toeval” appeared first on

Lees meer »

Thomas Servranckx uit Oostende speelt mee in ‘Lelies’ in Antwerpen: “Ik ben enorm dankbaar om in zo’n momument van een voorstelling te mogen staan”

Tot en met 6 oktober kan je komen kijken naar ‘Lelies’ in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Eén van de rollen wordt vertolkt door Thomas Servranckx uit Oostende, die nog altijd in deze badstad woont.
The post Thomas Servranckx uit Oostende speelt mee in ‘Lelies’ in Antwerpen: “Ik ben enorm dankbaar om in zo’n momument van

Lees meer »

Nog steeds een raadsel, was fatale hersenbloeding van Christiane (83) uit Brugge gevolg van fietsongeval?

Bijna een jaar na de feiten is er nog altijd geen duidelijkheid over het dodelijke fietsongeval waarbij Christiane (83) stierf. Een fietsuitje resulteerde in een valpartij en uiteindelijk ook een hersenbloeding, die de tachtiger fataal werd.
The post Nog steeds een raadsel, was fatale hersenbloeding van Christiane (83) uit Brugge gevolg van fietsongeval? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hanne, Marthe en Julia van K3 vertrekken voor 5 weken naar Malta voor filmopnames: “Het voelt een beetje dubbel”

Dinsdagavond zijn Hanne, Marthe en Julia vanaf vliegveld Brussel Zaventem vertrokken naar Malta voor de opnames van ‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’. Op het idyllische eiland zullen de drie K3-zangeressen en de andere castleden de hele maand september verblijven om de mooiste filmbeelden te maken. Reporter Jarne polst naar de zenuwen, vlak voor ze het vliegtuig opstapten. Bekijk

Lees meer »

Gratis lockers op recreatiesite Zomerloos

Op recreatiezone Zomerloos, nabij de omnisportkooi, staan sinds kort dertig gratis lockers. Het laat sporters en recreanten toe om tijdens hun activiteiten waardevolle spullen veilig en wel op te bergen. “De installatie en levering liepen wat vertraging op”, weet schepen van Sport Wim Gevaert (Open VLD). “Het enige dat nu nog ontbreekt, is een korte
The post Gratis lockers

Lees meer »

24.000 euro gestolen uit politiekluis in Zeebrugge

Uit een kluis in een kantoor van de scheepvaartpolitie in Zeebrugge is 24.000 euro verdwenen. De Algemene Inspectie van de politie en het parket van Brugge onderzoeken de zaak, waarbij vooral in de richting van de ongeveer 130 politiemensen die er werken wordt gekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.

Lees meer »

Geliefde kleuterjuf Nadine wordt onwel op eerste schooldag en overlijdt twee dagen later: “Ze was de lijm op onze school”

Dorpsschool De Boomhut in het Limburgse Brustem is gehuld in een diepe rouw. Uitgerekend op de eerste schooldag werd kleuterjuf Nadine Vingerhoed (61) er onwel in de turnzaal, twee dagen later liet ze het leven. “Ze was de lijm die ons hier allemaal bijeen hield”, getuigen haar collega’s die haar liefdevol ‘ons moeke’ noemden. Zegt haar bedroefde echtgenoot al even

Lees meer »

Amerikaanse acteur en zanger James Darren overleden

De Amerikaanse acteur en zanger James Darren is maandag op 88-jarige leeftijd in zijn slaap overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Dat staat te lezen op zijn website. Volgens zijn zoon Jim Moret was hij opgenomen voor een aortaklepoperatie, maar bleek hij te zwak voor de ingreep.

Lees meer »