Zwaar verkeersongeval nabij Ciney: vader en kind komen om, twee andere kinderen zwaargewond

Bij een zwaar verkeersongeval ter hoogte van Sinsin (Somme-Leuze) in de provincie Namen zijn zaterdagochtend twee doden en twee zwaargewonden gevallen. Dat heeft de woordvoerder van de plaatselijke hulpverleningszone meegedeeld. Het zou gaan om leden van een gezin uit Antwerpen.

 

Meer krantenkoppen in België

Ruben Van Gucht stoot tijdens looptochtje in Parijs op ‘mobiele prostitutie’: “Plots begreep ik wat er aan de hand was”

Ruben Van Gucht (37), die momenteel verslag uitbrengt van de Paralympische Spelen in Parijs, wist niet wat hij zag toen hij tussen alle beslommeringen door een rondje ging hardlopen door het Bois de Boulogne, zowat het bekendste park van de Franse hoofdstad. De sportverslaggever passeerde tijdens zijn tochtje een rij witte bestelwagens. Wat die daar stonden te doen, deed zijn

Lees meer »

Nederlands-Palestijnse onderzoeker over raids op Westelijke Jordaanoever: “Israël heeft besloten dat het kan doen wat het wil zonder de steun van het Westen te verliezen”

Minstens 22 Palestijnen zijn gedood in de grootste militaire operatie van Israël op de Westelijke Jordaanoever in de voorbije twintig jaar. Voor de Nederlands-Palestijnse onderzoeker Mouin Rabbani is het duidelijk. “Israël is tot het besluit gekomen dat het kan doen wat het wil, zonder dat het de steun van het Westen verliest.”

Lees meer »

Gestolen (?) oldtimer-Mercedes van 1 miljoen euro teruggevonden in Lanaken

De Mercedes 300 SL die de nacht na het Oldtimertreffen in Lanaken gestolen werd van de parking van Hotel La Butte Aux Bois, is teruggevonden in een garagebox. “De oldtimer werd aangetroffen op zo’n 6 kilometer van de plek waar hij gestolen werd”, zegt Anja De Schutter van het parket Limburg. Het voertuig zou een miljoen euro waard zijn.

Lees meer »

Jani Kazaltzis en James Cooke hebben geen geheimen: “Wij weten alles van elkaar, zelfs hoeveel geld we op de bank hebben staan”

Ze zijn de beste vrienden, en hebben eindelijk samen een programma gemaakt. Maar tijdens de opnamen van ‘Jani & James Doen Het Zelf’, waar Jani Kazaltsis (45) en James Cooke (39) onder andere meedraaiden in een frituur, ging het er bij momenten toch bits aan toe. “Achteraf zeiden we tegen elkaar: ‘Hebben wij nu echt ruzie gemaakt over mayonaise?’”

Lees meer »

Bar Paravang sluit zwemseizoen af met Club Tropical

Naast de hondenplons in het openluchtzwembad op zondag 8 september zorgt ook Bar Paravang voor extra beleving met Club Tropical. “Vanaf 16 uur starten we met warme latin vibes in de vorm van live muziek en zelfgemaakt margarita’s.” Bar Paravang blijft na het zwem- en zomerseizoen open als eetcafé. Een unicum.
The post Bar Paravang sluit zwemseizoen af met

Lees meer »