Zwaar ongeval met driewielige motorfiets in Reningelst

Een 34-jarige man uit Ieper is zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in Reningelst. Het ongeval gebeurde met zijn trike, een driewielige motorfiets. De man verloor tijdens een rondrit met vrienden de controle over het stuur en kwam tegen een duiker naast de weg terecht. 

Meer krantenkoppen in België

Tiener die hele gezin uitmoordde in Italië “helemaal van streek” in gevangenis: “Nu beseft hij pas echt wat hij heeft gedaan”

De 17-jarige Italiaanse jongen die afgelopen weekend zijn vader Fabio (51), moeder Daniela (48) en broertje Lorenzo (12) doodstak in hun huis in het dorpje Paderno Dugnano vlak bij Milaan, heeft in de gevangenis met zijn advocaat gesproken. Volgens de Italiaanse krant ‘Corriere della Sera’ is Riccardo C. “helemaal van streek” en beseft hij nu pas echt “wat hij gedaan

Lees meer »

KV Kortrijk en STVV sluiten zesde speeldag af met 1-1-gelijkspel

KV Kortrijk en Sint-Truiden hebben zondagavond de zesde speeldag in de Jupiler Pro League afgesloten met een 1-1-gelijkspel. Beide kelderploegen scoorden in het Guldensporenstadion elk een keer, maar schieten weinig op met het ene punt.
The post KV Kortrijk en STVV sluiten zesde speeldag af met 1-1-gelijkspel appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zeker 7 doden, onder wie 3 kinderen, na nieuwe Russische aanvallen – Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken dient ontslag in

Rusland heeft afgelopen nacht raketten en drones afgevuurd op Kiev en de westelijke Oekraïense stad Lviv. Bij de aanvallen op Lviv zijn zeker zeven doden gevallen, meldt burgemeester Andri Sadovy. Onder de doden zouden drie kinderen zijn. Tientallen anderen raakten gewond. Dinsdag kwamen al meer dan 50 mensen om het leven door een zware dubbele raketaanval op de Oekraïense stad

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Wat als ’terug naar het werk’ hetzelfde zou zijn als een eerste schooldag…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Kroont Laurens Devos zich voor derde Spelen op rij tot paralympisch kampioen?

De Paralympische Spelen in Parijs zijn al toe aan hun voorlaatste dag. Tafeltennisser Laurens Devos (TT9) plaatste zich vanmorgen al voor de finale, die om 17 uur volgt, en speelt dus om het goud. Een medaille die dressuuramazone Michèle George zonet al (andermaal) pakte. Voor onze landgenote is het al haar zevende gouden medaille, een evenaring van het record.

Lees meer »

Roeselaars danstalent zet zaterdag 14 september het centrum van de stad op stelten

Op zaterdag 14 september word je tijdens het shoppen getrakteerd op trendy dansoptredens in het centrum. Vijf Roeselaarse dansscholen zorgen voor sfeer in de stad. Laat je verrassen door de dansers van Burlycious, Dansstudio Daneels, Ndigo, Induce Dans en Beweeg en Hypnosis Dance Academy.
The post Roeselaars danstalent zet zaterdag 14 september het centrum van de stad op stelten

Lees meer »

Hoe krijg je Tom Waes kalm? “Niet door dat drukke schema aan te passen, wel door kleine rustmomenten, heb ik geleerd dankzij ‘Kalm Waes'”

"Hoe krijg je Tom Waes kalm?" Dat is de vraag die het nieuwe programma ‘Kalm Waes’ probeert te beantwoorden. Een vraag waar de presentator lang zelf geen antwoord op wist, maar nu wel heeft gevonden dankzij het programma. "Als proefkonijn heb ik vooral gemerkt hoe de kleine dingen zoals je gsm afzetten en genieten van sociaal contact echt voor rust

Lees meer »