Ze werd als tiener de beruchtste gast in ‘Dr. Phil’, nu verdient ze tientallen miljoenen op OnlyFans

Geen bekendere gast uit twintig jaar ‘Dr. Phil’ dan de nu 21-jarige Danielle Bregoli. In 2016 zorgde ze voor memorabele tv door voor de camera’s te ruziën met de gastheer en haar moeder, onder meer door haar zin: ‘Catch me ousside, howbow dah?’ De vrouw is nu multimiljonair.

 

Meer krantenkoppen in België

Gloednieuwe Franse kerncentrale van Flamanville dag na opstart stilgelegd

Welgeteld één dag nadat de Franse kerncentrale van Flamanville is opgestart, meldt elektriciteitsproducent EDF dat de installatie “automatisch is uitgeschakeld”. Er worden nu technische controles en analyses uitgevoerd, alvorens de kerncentrale opnieuw wordt opgestart. “Het gaat om een complex proces dat tot onderbrekingen kan leiden en dat talloze tests vereist”, luidt het bij EDF.

Lees meer »

Bestuur De Panne geeft eerste spadesteek voor Sint-Pieterskerk die bib wordt

Maandag 2 september werd de symbolische eerste spadesteek gegeven voor de Sint-Pieterskerk die wordt omgebouwd tot de Maurice Calmeyn-bibliotheek. Met dit ambitieuze project zal de bib een huis worden van kennis en cultuur, aangepast aan de hedendaagse behoeften van bezoekers.
The post Bestuur De Panne geeft eerste spadesteek voor Sint-Pieterskerk die bib wordt appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Al zeker vier doden nadat supertyfoon Yagi aan land gaat in Vietnam, twee doden en bijna honderd gewonden in China

De ‘supertyfoon’ Yagi is zaterdag aan land gegaan aan de noordkust van Vietnam. Daarbij vielen zeker vier doden, zo is bekendgemaakt. Er is sprake van zeker 70 gewonden. Eerder trok de storm al door de provincies Quang Ninh en Haiphong. Daar werden duizenden bomen ontworteld, vlogen daken weg en werden boten losgerukt. Op het toeristische eiland Hainan, in het zuiden

Lees meer »

Doodrijder studente Hannelore (21) wil mildere straf, parket furieus: “Er is nul schuldinzicht, stuur hem naar gevangenis”

“Het irriteert me mateloos. Die man heeft nul schuldinzicht en blijft een gevaar. Hij werd wéér betrapt. Ik vraag u: haal hem weg uit de maatschappij en stuur hem naar de gevangenis.”
The post Doodrijder studente Hannelore (21) wil mildere straf, parket furieus: “Er is nul schuldinzicht, stuur hem naar gevangenis” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK – Maar liefst 8 omleidingsborden aan rondpunt zorgen voor verwarring in Koekelare

De situatie trok via een reel op Facebook, gepost door Kristof Meirlaen uit Kortemark, de aandacht. Hij merkte op dat maar liefst acht verkeersborden met oranje pijlen, met de vermelding ‘omleiding’, rond het rondpunt aan de Belhutte in Koekelare geplaatst zijn. Deze borden leiden naar verschillende richtingen en zorgen voor grote verwarring onder de weggebruikers.
The post KIJK –

Lees meer »

“Geheim plan om terug te keren naar Verenigd Koninkrijk”: oude vrienden krijgen verrassende berichten van prins Harry

“Verrassende berichtjes” van prins Harry (39) uit de Verenigde Staten doen vermoeden dat hij zint op een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk. Althans, dat stellen vrienden van de prins waar hij sinds kort weer contact mee heeft. Zij hopen vurig dat de hertog van Sussex na vier jaar in Californië een comeback maakt, maar vrezen dat dat makkelijker is gezegd

Lees meer »

Droomhuis gekocht en tweede kind op komst: hoe gaat het met Laura en Roger, 5 jaar na hun deelname aan ‘Temptation Island’?

Van een bewogen deelname aan ‘Temptation Island’ naar een rustig leven. Vijf jaar na hun deelname aan het beruchte programma staan Roger Osei Bonsu (28) en zijn vriendin Laura Moenaert (27) sterker dan ooit. Ze zijn inmiddels verloofd, verwachten hun tweede kindje en hebben net hun droomwoning gekocht. In dit interview blikken ze terug op hun ‘Temptation’-periode, vertellen hoe het

Lees meer »