“Vrienden voor het leven gemaakt”: Victor Campenaerts sluit “mooiste maand van zijn leven af” met pintje, maar kijkt vooral uit naar thuiskomst

Victor Campenaerts is een gelukkig man. Hij reed zijn laatste Tour de France voor Lotto Dstny, maar wel eentje om lang te herinneren. Als kersvers vader pakte hij zijn allereerste ritwinst in de Ronde van Frankrijk. Ook de topsfeer binnen zijn ploeg zal nog lang blijven hangen: “Ik heb hier vrienden voor het leven gemaakt.” 

Meer krantenkoppen in België

Martijn De Maesschalck jongste kandidaat provincieraadslijst: “Wij als jongeren krijgen te vaak de rekening gepresenteerd”

Vlaams Belang stelde donderdag de lijst voor omtrent de provincieraadsverkiezingen voor de kieskring Kortrijk-Roeselare-Tielt. De negentienjarige Anzegemse rechtenstudent Martijn De Maesschalck zal met zijn zesde plaats de jongste op de lijst te vinden zijn naast lijsttrekker Michiel Descheemaeker en lijstduwer Wouter Vermeersch.
The post Martijn De Maesschalck jongste kandidaat provincieraadslijst: “Wij als jongeren krijgen te vaak de rekening gepresenteerd”

Lees meer »

Prinses Louise geniet van het kotleven in Maastricht, maar papa Laurent en mama Claire vinden één ding spijtig Prinses Louise geniet van het kotleven in Maastricht, maar papa Laurent en mama Claire vinden één ding spijtig

Ze heeft deze zomer stevig gefeest: in het nachtleven van Saint-Tropez met haar broer prins Aymeric (18) en op een mondain verjaardagsfeestje in Turijn met haar vader prins Laurent (60). Maar sinds deze week is het weer bittere ernst voor prinses Louise (20), nu ze haar universitaire studies in Maastricht heeft hervat. Maak kennis met de “herdershond van de koninklijke

Lees meer »

Katleen (58) en Patrick (69) zetten hun restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ te koop: “Maar we houden er nog niet meteen mee op”

Katleen Verhoest (58) en Patrick Caenepeel (69) zijn eigenaars en uitbaters van restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ in Houthulst. Hoewel hun zaak nu te koop staat, zijn ze absoluut nog niet van plan om in de eerste jaren te stoppen.
The post Katleen (58) en Patrick (69) zetten hun restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ te koop: “Maar

Lees meer »

Het geheime plan om prins Harry weer naar het Verenigd Koninkrijk te laten terugkeren: “Opnieuw een bescheiden rol opnemen in de koninklijke familie”

Britse vrienden van prins Harry hebben verrassende berichtjes ontvangen vanuit Californië, waar de hertog van Sussex nu al vier jaar lang woont. Er moet nog veel water door de zee vloeien en werk worden verzet, maar zijn vrienden hopen stiekem op een terugkeer van de hertog van Sussex naar het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer »

Hypotheekrente op laagste peil in bijna twee jaar

De hypotheekrente in België staat op het laagste niveau in bijna twee jaar. Dat schrijft De Standaard en wordt bevestigd door de rentebarometer van Immotheker/Finotheker, die dagelijks een vergelijking maakt van duizenden hypotheken in België.

Lees meer »

“Urenlang afgemat en uitgescholden en ze kreeg bierdouche over zich”: zo beleefde prinses Amalia haar studentendoop

Haar grote droom is in vervulling gegaan. De Nederlandse kroonprinses Amalia (20) is officieel lid geworden van het Amsterdamsch Studenten Corps, de grootste studentenclub van het land. Om er écht bij te horen, moest de oudste dochter van Willem-Alexander (57) en Máxima (53) een studentendoop ondergaan. En volgens ‘Story NL’ had haar ‘koninklijke status’ daar geen enkele waarde. “Amalia zal

Lees meer »

IN BEELD – Eerste Kustschlagerfestival in Plopsa De Panne met Margriet Hermans, Paul Bruna én Willy Sommers: “Het meest gezelligste schlagerfestival!”

“Welkom op het meest gezelligste schlagerfestival van ’t land”, zei presentatrice Ilse Chamon bij de start van de eerste editie van het Kustschlagerfestival in Plopsa De Panne. “Vandaag zie je hier de créme de la créme van de Vlaamse artiesten.”
The post IN BEELD – Eerste Kustschlagerfestival in Plopsa De Panne met Margriet Hermans, Paul Bruna én Willy Sommers:

Lees meer »

Waarom Kamala Harris voor het debat van komende dinsdag oefent met een Trump-imitator: “Zelfs de beledigingen moeten al vertrouwd klinken”

In de laatste rechte lijn naar het debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten, aanstaande dinsdag, stomen de twee zich op een totaal andere manier klaar. Terwijl Republikein Donald Trump naar eigen zeggen niets speciaal hoeft te doen – “Ik heb me al mijn ganse leven voorbereid” – haalt zijn Democratische rivale Kamala Harris alles uit de kast. Tot verbale schijngevechten met

Lees meer »

“Het Sportpaleis is mijn droom”: Lars (15) zingt eerste single op Marktrock in eigen stad

Marktrock Poperinge blikt tevreden terug op de 37ste editie. Op vrijdag waren er een 2.000-tal bezoekers. Zaterdag waren er 7.500 aanwezigen, al werkten de weergoden toen even tegen. Het festival bood opnieuw een podium voor lokaal talent, onder wie Lars Pectoor.
The post “Het Sportpaleis is mijn droom”: Lars (15) zingt eerste single op Marktrock in eigen stad appeared

Lees meer »