“Ontspannen? Enkel vanavond”: Evenepoel, die na aankomst in tranen uitbarstte, kijkt al vooruit naar de Spelen

De Tour zit erop voor Remco Evenepoel. In de afsluitende tijdrit kwam hij niet in de buurt van een andermaal fenomenale Tadej Pogacar. Maar de balans blijft uiteraard zeer positief voor onze landgenoot, die opvallend emotioneel was na de slotrit. “Ik ben enorm fier.” 

Meer krantenkoppen in België

Wel choco, geen dierlijke producten: Ferrero lanceert veganistische Nutella in België

Ferrero lanceert morgen een veganistische versie van Nutella in België, Frankrijk en Italië. Zo wil de Italiaanse producent van chocolade en zoetwaren de groeiende vraag naar plantaardige producten beantwoorden. “Al 60 jaar beginnen miljoenen mensen over de hele wereld hun dag met een ontbijt met Nutella. We zijn verheugd om nog meer mensen te verwelkomen met Nutella Plant-Based”, zegt de

Lees meer »

Team8630 stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor: “Een team vol energie om Veurne meer te geven dan dat het nu krijgt”

Exact een jaar voor de datum van de gemeenteraadsverkiezingen 2024 was er even politieke opschudding in Veurne. CD&V, coalitiepartner van Veurne Plus en oppositiepartij N-VA maakten bekend dat ze samen als team8630 op 13 oktober de Veurnse burgers wilden overtuigen om voor hen te kiezen.
The post Team8630 stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen voor: “Een team vol energie om Veurne meer

Lees meer »

Eerste positieve resultaten van behandeling Noëmie (17) in Antwerpse hersenkliniek: “Mijn puberteit is er eindelijk doorgekomen”

“Ik voel me oké en tegelijkertijd triestig, omdat ik de familie hier moet achterlaten.” Noëmie Raes (17) heeft er drie weken behandeling in het Antwerps neuromodulatiecentrum BRAIN-NM op zitten. De eerste resultaten zijn goed: het aantal symptomen van depressie is aanzienlijk afgenomen. De behandeling wordt verdergezet in Zottegem, waar ze woont.

Lees meer »

Thomas Servranckx uit Oostende speelt mee in ‘Lelies’ in Antwerpen: “Ik ben enorm dankbaar om in zo’n momument van een voorstelling te mogen staan”

Tot en met 6 oktober kan je komen kijken naar ‘Lelies’ in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Eén van de rollen wordt vertolkt door Thomas Servranckx uit Oostende, die nog altijd in deze badstad woont.
The post Thomas Servranckx uit Oostende speelt mee in ‘Lelies’ in Antwerpen: “Ik ben enorm dankbaar om in zo’n momument van

Lees meer »

“Je was mijn grote held. Nu wil ik je nooit meer zien”: dochter richt zich rechtstreeks tot vader in rechtszaal na jarenlang seksueel misbruik

“Eindelijk had ik ook iemand die mij ‘papa-dingen’ kon leren zoals een penalty trappen of een lamp leren vervangen. In de plaats daarvan hielp je mijn leven naar de klote.” Je kon donderdag een speld horen vallen in de correctionele zittingzaal in Mechelen na de vreselijke getuigenis over kindermisbruik. Een vader (40) uit Lier stond er terecht voor het gruwelijke

Lees meer »

Geen derde opeenvolgende paralympische medaille voor tafeltennisser Florian Van Acker

Op de Paralympische Spelen in Parijs kwam Florian Van Acker woensdag voor het eerst in actie. De 27-jarige tafeltennisser uit Sint-Juliaan begon zijn derde opeenvolgende Spelen in de kwartfinale tegen de 17-jarige Taiwanees Chen Po Yen, maar verloor in vier sets (9-11, 7-11, 12-10, 7-11).
The post Geen derde opeenvolgende paralympische medaille voor tafeltennisser Florian Van Acker appeared first

Lees meer »

Label 100% West-Vlaams voor pralines Anthony Lams: “Productie op grote schaal? Dat wil ik niet”

Achttien nieuwe streekproducten werden onlangs erkend met het label ‘100% West-Vlaams’. De erkenning onderstreept volgens de provincie West-Vlaanderen het vakmanschap en de toewijding van lokale producenten. Een van hen is marsepeinmeester Anthony Lams, die zich ook steeds meer op chocoladen pralines is gaan toeleggen.
The post Label 100% West-Vlaams voor pralines Anthony Lams: “Productie op grote schaal? Dat wil

Lees meer »