LIVE F1. Verstappen klaagt veel en moet keihard vechten voor podium, McLarens lijken weg

De Formule 1 is aanbeland bij de GP van Hongarije. De McLarens maakten dit weekend al veel indruk en Lando Norris kon dat belonen met de pole in Hongarije. Naast hem staat ploegmaat Oscar Piastri. Het is de eerste keer in 12 jaar dat twee McLarens op de eerste startrij staan. Wereldkampioen Max Verstappen (Red Bull) begint op plek 3. 

Meer krantenkoppen in België

Vriendje van verongelukte Athena (18) in beroep tóch mee veroordeeld: “Hij mocht met opgefokte bromfiets niet op fietspad rijden”

Ruim twee jaar geleden kwam Athena Spencer (18) in Oostende om het leven onder de wielen van een vrachtwagen. Ze zat achteraan de opgefokte bromfiets van haar vriendje A.P. (21), die het afdraaiende voertuig niet meer kon ontwijken. Volgens de politierechter was alleen de trucker aansprakelijk, maar in beroep werd ook het vriendje mee veroordeeld. “Een meer evenwichtige uitspraak”, zegt

Lees meer »

Britse regulator start onderzoek naar Ticketmaster na fiasco met verkoop Oasis-tickets

De Britse mededingingsautoriteit CMA is een onderzoek gestart naar Ticketmaster naar aanleiding van de verkoop van tickets voor de reünietour van de Britse band Oasis. Door ‘dynamische’ tarifering schoten de ticketprijzen bij de verkoop afgelopen weekend snel de hoogte in. De CMA zal nagaan of kopers duidelijke informatie gekregen hebben over de prijzen en of ze niet onder druk werden

Lees meer »

Geïsoleerde stam in Peruaanse jungle schiet twee houthakkers dood met pijlen

Tragiek in het Peruaanse Amazonegebied. Daar hebben leden van de de Mashco Piro, volgens de organisatie ‘Survival International’ de grootste geïsoleerde stam ter wereld, twee houthakkers gedood met pijlen. Nog twee andere mensen worden vermist sinds de gewelddadige confrontatie aan de Parianamu rivier. De organisatie betuigde haar medeleven aan de families van de slachtoffers.

Lees meer »