LIVE F1. Verstappen is aan het vechten voor een podium en krijgt Hamilton weer in het vizier, Piastri leidt comfortabel

De Formule 1 is aanbeland bij de GP van Hongarije. De McLarens maakten dit weekend al veel indruk en Lando Norris kon dat belonen met de pole in Hongarije. Naast hem staat ploegmaat Oscar Piastri. Het is de eerste keer in 12 jaar dat twee McLarens op de eerste startrij staan. Wereldkampioen Max Verstappen (Red Bull) begint op plek 3. 

Meer krantenkoppen in België

Centrum van Kessenich is heringericht, met middeleeuwse motte als blikvanger

In Kinrooi is het centrum van de deelgemeente Kessenich heringericht. De motte, een middeleeuwse versterking op een heuvel, is nu nog meer de blikvanger van het dorp geworden. De Vlaamse Landmaatschappij is verschillende Maaslandse dorpen aan het herinrichten, Kessenich is het eerste dorp dat klaar is. De officiële opening is zondag 8 september, op Open Monumentendag.

Lees meer »

DISCUSSIE. Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar? En kijk je ernaar uit?

De schoolvakantie loopt nu écht op zijn laatste benen en maandag is het dan zover: het schooljaar start opnieuw. In dit laatste weekend voor de eerste schooldag, treffen lagere -en middelbare scholen overal ten lande de laatste voorbereidingen om er volgende week goed in te kunnen vliegen. Maar wat ook niet onbelangrijk is: zijn de leerlingen wel klaar om terug

Lees meer »

Wereldspeler Aluvision neemt intrek op Evolis: “Blij om deel uit te maken van Kortrijks ondernemerschap”

West-Vlaams ondernemerskoppel Ann Vancoillie en Dirk Deleu keren terug naar onze provincie, meer bepaald de “economische hoofdstad Kortrijk”, zoals burgemeester Vincent Van Quickenborne het beschreef. De nieuwe thuishaven van Aluvision op het bedrijvenpark Evolis omvat productiefaciliteiten, magazijnruimte, een logistiek centrum, tijdelijke pop-up kantoren en showroom.
The post Wereldspeler Aluvision neemt intrek op Evolis: “Blij om deel uit te maken

Lees meer »