Influencer (27) valt 90 meter diep terwijl ze waterval filmt en sterft

Een 27-jarige influencer is in de buurt van Majurne, in het westen van India, negentig meter diep gevallen terwijl ze een video wilde maken van een waterval. De hulpdiensten kwamen ter plekke, maar uiteindelijk overleed de vrouw aan haar verwondingen. 

Meer krantenkoppen in België

Daar is de Atlantic Niña, het nichtje van weerfenomeen La Niña (en dat beide er samen zijn, is bijzonder)

Vergeet het weerfenomeen La Niña (de zus van El Niño) in de Stille Oceaan: momenteel gaat het in weerkringen vaak over de ‘Atlantic Niña’. Dat fenomeen vindt plaats in de Atlantische Oceaan, maar er gebeurt eigenlijk hetzelfde. De oppervlaktewateren aan de evenaar worden tijdelijk koeler. Dat er zowel een La Niña is als een Atlantische Niña, is best speciaal. Een

Lees meer »

LIVE PARALYMPISCHE SPELEN. Genyn en Habsch azen straks op goud in 100 meter, team relay moet forfait geven na crash Van de Steene

De Belgische atleten doen het meer dan uitstekend op de Paralympische Spelen in Parijs. Léa Bayekula veroverde gisteravond op de 400 meter de vierde gouden medaille voor ons land. Maxime Carabin pakte deze voormiddag dan weer z’n tweede gouden medaille van deze Spelen. Vanavond is er nog hoogspanning: Peter Genyn en Roger Habsch gaan voor goud op de 100 meter.

Lees meer »

Duizenden protesteren in Israël na ontdekking van gedode gijzelaars

Een dag na de ontdekking van de lichamen van zes gijzelaars die in de bezette Gazastrook werden vastgehouden, is in Israël een grote staking van start gegaan. De actie van maandag is een initiatief van de machtige Israëlische vakbondscentrale Histadrut, en komt er uit protest tegen het onvermogen van de regering om een einde te maken aan het conflict.

Lees meer »

Noëmie (17), die euthanasie wil, ziet na 3 weken eerste positieve resultaten in hersenkliniek: “Ik probeer te geloven dat er een toekomst kan zijn”

“Ik voel me oké en tegelijk triest omdat ik ‘de familie’ hier moet achterlaten.” Noëmie Raes (17) heeft er drie weken behandeling in het Antwerpse neuromodulatiecentrum BRAIN-NM op zitten. De eerste resultaten zijn goed: het aantal symptomen van depressie is aanzienlijk afgenomen. De behandeling wordt vanaf nu verdergezet in Zottegem, waar ze woont.

Lees meer »

Boldervereniging De Ware Vrienden op stadhuis voor prijsuitreiking Stadsschaal

De boldervereniging De Ware Vrienden, die haar bolderspel elke zaterdag om 14 uur organiseert in café De Wijngaard in de Casselstraat in Poperinge, werd uitgenodigd voor de prijsuitreiking van de Stadsschaal in de gotische zaal van het stadhuis. Momenteel telt de groep vijftien leden, maar nieuwe leden zijn nog steeds welkom. De eerste plaats was
The post Boldervereniging De

Lees meer »

Dronken bestuurder riskeert 18 maanden voor ongeval waarbij Wim (37) en Joyce (36) om het leven kwamen: “Ik heb daar een totaal verkeerde inschatting gemaakt”

Op het proces van het dodelijke ongeval in Koningshooikt, waarbij het echtpaar Joyce Van Roosbroeck (36) en Wim Janssens (37) het leven liet, heeft het Openbaar Ministerie 18 maanden cel geëist voor L.W. (36) en een rijverbod van vijf jaar. Volgens het onderzoek reed de man 138 kilometer per uur waar hij 70 mocht, en had hij 1,83 promille in

Lees meer »

Handzame kermist vier dagen lang

Na Edewalle en Kortemark blijft de gemeente gewoon kermissen, want het volgende feestgedruis vindt vanaf 6 september alweer plaats in Handzame, waar een heus feestdorp op poten gezet wordt, van de Gildezaal tot aan café ‘t Schaek.
The post Handzame kermist vier dagen lang appeared first on KW.be.

Lees meer »

227 banen bedreigd bij Copeland in Welkenraedt

Bij Copeland in Welkenraedt, in de provincie Luik, staan 227 banen op de helling. De producent van compressoren heeft donderdag de intentie bekendgemaakt om de productie er stop te zetten. Daardoor staan 227 van de 316 banen op de helling.

Lees meer »