Man raakt zwaargewond na ongeval op E403 richting Brugge

Op de E403 richting Brugge is zaterdag ter hoogte van Lichtervelde een ongeval gebeurd. Een man moest door de brandweer bevrijd worden en raakte zwaargewond.

Het ongeval gebeurde iets na 16 uur. Een auto met drie inzittenden raakte ter hoogte van Lichtervelde van de weg af en belandde op zijn dak. Een inzittende, een man, raakte zwaargewond en moest door de brandweer bevrijd worden. Twee andere inzittenden, een man en een vrouw, zijn lichtgewond naar het AZ Delta in Roeselare gebracht. Het verkeer kan via een rijstrook verder maar er staat een file richting Brugge.

The post Man raakt zwaargewond na ongeval op E403 richting Brugge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Gloednieuw concept ‘Midimanche’ strijkt neer op Domein Vossenberg: topbeleving van de middag tot middernacht

Ann Vantomme en haar zoon Greg Mahau zetten hun schouders onder een gloednieuw concept: Midimanche. Daarbij serveren ze hun gasten een zintuiglijke ervaring, van ‘s middags tot middernacht. De initiatiefnemers laten zich leiden door de vier elementen. Op de eerste Midimanche staat ‘lucht’ centraal en is er een luchtballonvaart te winnen.
The post Gloednieuw concept ‘Midimanche’ strijkt neer op

Lees meer »

Brits openbaar ministerie laat aanklacht tegen Harvey Weinstein vallen: “Geen realistisch vooruitzicht op veroordeling”

Het Britse gerecht staakt de strafzaak tegen de voormalige Amerikaanse filmmagnaat Harvey Weinstein. Het Britse openbaar ministerie (CPS) diende in juni 2022 een aanklacht in tegen Weinstein voor een vermoedelijke aanranding in 1996. De procedure wordt nu echter stopgezet: “We hebben besloten dat er niet langer een realistisch vooruitzicht is op een veroordeling”, luidt het.

Lees meer »

Ingrid (59) getuigt moedig nadat ze door ex-man werd neergeschoten met jachtgeweer: “Ik fluisterde nog: ‘ik ga dood’”

De hele rechtszaal in Mechelen kreeg ze muisstil. Ingrid, een 59-jarige mama van drie kinderen, heeft de dood in de ogen gekeken toen ze in oktober 2023 in Sint-Amands door haar ex-man werd neergeschoten met een jachtgeweer. “Het beeld hoe hij boven mij gebukt stond met dat geweer, vergeet ik nooit”, getuigde ze pakkend tijdens de zitting. Iwan R. (59)

Lees meer »

LIVE FORMULE 1. Norris is zijn eerste plek meteen kwijt aan ploegmaat Piastri, Verstappen schuift plaatsje op

De Formule 1 zomerstop is achter de rug en na Zandvoort trekken de F1-piloten dit weekend naar het Italiaanse Monza, de thuishaven van Ferrari. Vorige week was Lando Norris (McLaren) duidelijk sneller dan drievoudig wereldkampioen Max Verstappen (Red Bull) en ook dit weekend pakte de Brit uit in de kwalificaties met een nieuwe pole-positie. Verstappen begint pas vanaf positie 7.

Lees meer »

Barbara Sarafian ondergaat carrièreswitch en wordt kotbazin: “Terwijl ik ooit gaan lopen ben van de mijne”

Barbara Sarafian (56) ondergaat in het nieuwe VTM-programma ‘Kotmadam Sarafian’ een heuse carrièreswitch. Ze leeft gedurende 10 maanden met zeven studenten mee op kot, waar de grootste levenslessen ontstaan en waar ze zich samen door een rollercoaster van liefdesverdriet, examenstress, groeipijnen en feestgedruis loodsen. Een reality-show van jewelste. Reporter Jarne hoort haar uit in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »

Karmelieten laten je drie maanden proeven van het kloosterleven in Brugge

Vanaf december kan iedereen die geïnteresseerd is in het kloosterleven het een tot drie maanden komen ‘uitproberen’ in het karmelietenklooster in Brugge. Voor de derde keer biedt het Vlaamse karmelietenklooster het programma “Come & See” aan. Deelnemers volgen het dagelijkse ritme van de broeders en krijgen ook een eigen initiatieprogramma. Omdat de belangstelling voor de karmelieten in het buitenland toeneemt,

Lees meer »

LIVE TOUR OF BRITAIN. Remco Evenepoel, die gepersonaliseerd cadeau krijgt, wil Magnier aan nieuwe zege helpen: “Straf wat hij doet”

De teller voor Soudal-Quick.Step staat intussen op twee. Paul Magnier sprintte al twee keer naar de zege in de Tour of Britain dankzij uitstekend werk van Remco Evenepoel. Helpt de dubbele olympisch kampioen zijn ploegmaat naar een derde zege in een nieuwe vlakke etappe rond Northampton? Mis niets van de actie via onderstaande liveblog en kijk hier als HLN-abonnee naar

Lees meer »

Barry Callebaut sluit fabriek in Italië

Chocoladereus Barry Callebaut, die een grote aanwezigheid heeft in België, sluit zijn fabriek in het Italiaanse Intra, aan het Lago Maggiore. Dat heeft het bedrijf gemeld in een brief aan het personeel. Barry Callebaut verwijst voor de beslissing naar de beperkte toekomstige rendabiliteit en de logistieke complexiteit van de site.

Lees meer »

Meisje van 14 zwaargewond na aanval door rottweiler in Nederlands-Limburg: “Ze is echt aan flarden gebeten”

Een 14-jarig meisje uit het Nederlandse Roermond is dinsdagmiddag in het Nederlands-Limburgse Vlodrop zwaargewond geraakt nadat ze is aangevallen door een rottweiler. De politie Limburg meldt dat de hond een spuitje heeft gekregen. “De chirurg in het ziekenhuis van Maastricht die haar heeft geholpen, is bij vijftig gestopt met het tellen van het aantal bijtwonden dat ze heeft”, zegt haar

Lees meer »