‘Lady in the Lake’ gaat vroegtijdig kopje-onder

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Radio-dj Maureen Vanherberghen over mama zijn van twee kinderen: “Eerlijk? Het is zalig, maar ook zot vermoeiend”

In januari zal Maureen Vanherberghen (36) te horen zijn in de MNM Ochtendshow, maar nu geniet ze nog van ouderschapsverlof. In juli beviel ze van haar tweede dochtertje Léone. In een Q&A op Instagram vertelt de MNM-dj hoe het met haar gaat. “Het is zalig, maar ook zot vermoeiend. Ik ben bijvoorbeeld al wakker van half vijf”, vertelt de presentatrice.

Lees meer »

De Lijn vernieuwt roltrappen in 2 Antwerpse premetrostations

Vervoersmaatschappij De Lijn vernieuwt de roltrappen in de Antwerpse premetrostations Sport en Meir. In station Sport zijn de werken al van start gegaan voor de plaatsing van 3 nieuwe roltrappen. In de nacht van 8 op 9 september beginnen de werken in station Meir en worden 15 nieuwe roltrappen geplaatst.

Lees meer »

Paus aangekomen in Indonesië voor reis door Zuidoost-Azië

Paus Franciscus is dinsdag gearriveerd in de Indonesische hoofdstad Jakarta voor het begin van zijn reis door Zuidoost-Azië. De 87-jarige paus reist in twaalf dagen door Indonesië, Papoea-Nieuw-Guinea, Oost-Timor en Singapore. Het is zijn langste en verste tocht als paus en bovendien pas de eerste keer in 2024 dat hij Italië en Vaticaanstad verlaat.

Lees meer »

Vrouw (59) belandt met achterzijde auto in klein vaartje

Een 59-jarige vrouw moest woensdagavond uit haar wagen geholpen worden nadat ze per ongeluk in de vaart belandde in de Oerenstraat tussen Beauvoorde en Oeren. De dame raakte niet gewond.
The post Vrouw (59) belandt met achterzijde auto in klein vaartje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Barry Callebaut sluit fabriek in Italië

Chocoladereus Barry Callebaut, die een grote aanwezigheid heeft in België, sluit zijn fabriek in het Italiaanse Intra, aan het Lago Maggiore. Dat heeft het bedrijf gemeld in een brief aan het personeel. Barry Callebaut verwijst voor de beslissing naar de beperkte toekomstige rendabiliteit en de logistieke complexiteit van de site.

Lees meer »

Annelien Coorevits deelt voor het eerst details over relatie: “We wonen nog niet samen uit angst dat het weer fout zou lopen”

Ex-Miss België Annelien Coorevits (37) woont nog niet samen met haar nieuwe vriend Frederik Verfaillie. En dat is heel bewust. Dat vertelt ze in haar podcast ‘De zussen Coorevits’. Na haar scheiding van voormalig topvoetballer Olivier Deschacht (43) stelt ze die beslissing uit. “Puur uit angst dat het weer verkeerd zou lopen”, klinkt het.

Lees meer »

Nieuw-Zeeland verdrievoudigt toeristentaks

Nieuw-Zeeland verdrievoudigt de belasting die de meeste toeristen moeten betalen om het land te bezoeken. Dat heeft de regering dinsdag aangekondigd. Vanaf oktober zullen toeristen 100 Nieuw-Zeelandse dollar betalen (ongeveer 56 euro) in plaats van 35.

Lees meer »

Beslissende fase in titelstrijd BK rally? Roeselare maakt zich op voor spannende Omloop van Vlaanderen met sterk deelnemersveld

De Omloop van Vlaanderen is traditioneel de eerste rally na de zomervakantie voor de piloten van het Belgisch kampioenschap. Nu de Roeselaarse rally opnieuw deel uitmaakt van de Divisie 1 tekenen alle kampioenschapsrijders present dit weekend.
The post Beslissende fase in titelstrijd BK rally? Roeselare maakt zich op voor spannende Omloop van Vlaanderen met sterk deelnemersveld appeared first on

Lees meer »

Cadeaubonnen die amper 6 maanden geldig zijn: mag dat? 

Sommige cadeaubonnen zijn maar 6 maanden geldig, anderen kan je onbeperkt inwisselen. Wat zijn de regels? Er bestaat geen wet die zegt wat er wel en niet mag, alleen dat alle voorwaarden vooraf duidelijk moeten zijn. Een handelaar mag dus zelf bepalen hoelang een cadeaubon geldig blijft en waarvoor je hem al dan niet mag gebruiken.

Lees meer »