“Ik wilde hem kneden naar mijn eigen voorbeeld. Dat was dom van mij”: Luc Appermont en Bart Kaëll over 46 jaar liefde

Bart Kaëll (63) en Luc Appermont (74) draaien al vele jaren mee in de showbizz, maar het koppel denkt nog lang niet aan stoppen. Ze hebben er gewoon nog te veel plezier in, net als in hun relatie, die al 46 jaar duurt. “Van sleur is na al die jaren totaal geen sprake”, klinkt het in Story. 

Meer krantenkoppen in België

Britse rechter woedend nadat moeder van 12-jarige relschopper reisje naar Ibiza verkiest boven rechtszaak van haar kind: “Ik ben verbijsterd”

Een rechter in Manchester heeft haar uitspraak in de zaak tegen een amper 12-jarige Britse relschopper maandag uitgesteld, omdat de moeder van de jongen op vakantie bleek naar Ibiza. De BBC meldt dat de rechter “verbijsterd” was over de gang van zaken. “Jongens zoals jij hebben hun moeder nodig in hun leven”, zei de rechter boos tegen het kereltje.

Lees meer »

227 banen bedreigd bij Copeland in Welkenraedt

Bij Copeland in Welkenraedt, in de provincie Luik, staan 227 banen op de helling. De producent van compressoren heeft donderdag de intentie bekendgemaakt om de productie er stop te zetten. Daardoor staan 227 van de 316 banen op de helling.

Lees meer »

Een bloemetje voor Jenny Standaert, een schat van een vrouw

“Jenny Standaert is een schat van een vrouw met een gouden hart”, mailt Caroline Van Acker naar KW. “Nooit is iets haar teveel. Alles doet ze met een glimlach. Dit verdient zeker een bloemetje!” En dus trokken we naar Sint-Andries Brugge.
The post Een bloemetje voor Jenny Standaert, een schat van een vrouw appeared first on KW.be.

Lees meer »

22 werknemers van elektriciteitscentrale in Merksem herdacht die 80 jaar geleden geëxecuteerd werden tijdens WOII

In Merksem zijn vanochtend 22 werknemers van de elektriciteitscentrale herdacht die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden geëxecuteerd. Die herdenkingsplechtigheid vindt elk jaar plaats, maar dit jaar is ze extra speciaal omdat het exact 80 jaar geleden is dat de medewerkers om het leven kwamen. Tijdens de herdenking werd ook stilgestaan bij 7 medewerkers van de Oekraïense netbeheerder die om het

Lees meer »

Haar ex wachtte haar op met jerrycan van vijf liter benzine: meer details bekend over brutale aanval op olympische atlete Rebecca Cheptegei

Er zijn meer details bekend over de aanval op de Oegandese marathonloopster Rebecca Cheptegei (33). De olympische atlete ligt in kritieke toestand nadat ze door haar ex-vriend, en dus niet haar huidige partner, overgoten werd met benzine en in brand werd gestoken. Er werd op het landgoed waar zich een heftige ruzie zou hebben afgespeeld een jerrycan van vijf liter

Lees meer »

Dertiger riskeert celstraf voor rondvoeren cocaïne: “Ik heb leukemie en moet 50.000 euro schulden betalen”

Een 35-jarige man uit Gistel hangt tien maanden cel boven het hoofd omdat hij voor een opdrachtgever in Oostende cocaïne rondvoerde. T.V. barstte in tranen uit bij de strafrechter in Veurne. “Ik heb leukemie en heb 50.000 euro schulden, daarom deed ik het. Hoelang ik nog te leven heb, weet ik niet.”
The post Dertiger riskeert celstraf voor rondvoeren

Lees meer »

Vrouw (62) ligt dood in mobilhome op E40-parking in Jabbeke, echtgenoot (65) twee dagen later gearresteerd: “Ik was op weg naar het ziekenhuis”

Op de snelwegparking in Jabbeke is vorige week het dode lichaam van een 62-jarige vrouw uit De Haan aangetroffen in een mobilhome. De echtgenoot (65) van de dame werd twee dagen na het overlijden voorgeleid bij de onderzoeksrechter voor doodslag en schuldig verzuim. “Maar enkel voor die laatste kwalificatie werd mijn cliënt in verdenking gesteld én uiteindelijk ook vrijgelaten”, zegt

Lees meer »

Vzw Préparé heeft met ‘Suskewiet’ nieuwe productie klaar: “Het is geen doorsnee komedie geworden”

Na enkele kleinere producties heeft het Tieltse theatergezelschap vzw Préparé een volwaardige nieuwe productie klaar. Met ‘Suskewiet!’ brengen ze het verhaal van het bestuur van een vinkenmaatschappij dat zich voorbereid op hun jubileumfeest.
The post Vzw Préparé heeft met ‘Suskewiet’ nieuwe productie klaar: “Het is geen doorsnee komedie geworden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Chantal (61) gaat met pensioen na bijna 44 jaar bij één en dezelfde werkgever: “Mijn geheim? Je werk graag doen”

Het is een zeldzaamheid geworden: mensen die hun hele leven lang bij één en dezelfde werkgever actief zijn. En toch. Chantal Sinnesael trekt na 43 jaar en elf maanden de deur achter zich dicht bij De Waal Solid Foundations, een firma gevestigd in Oostende en Lokeren, en gespecialiseerd in funderingen. Speciaal voor haar afscheid mocht ze voor het eerst (!)

Lees meer »

Basisschool De Dorpsparel viert tienjarig bestaan op 7 en 8 september: “Unieke visie en groene omgeving”

Op 1 september 2014 opende De Dorpsparel de deuren nadat er 14 jaar geen schooltje meer was. Tien jaar later bloeit en groeit de school nog steeds, en dat wordt gevierd met een rommelmarkt, een reuzespeelstraat en een optreden van de Schorriemorrieband.
The post Basisschool De Dorpsparel viert tienjarig bestaan op 7 en 8 september: “Unieke visie en groene

Lees meer »

Droomhuis gekocht en tweede kind op komst: hoe gaat het met Laura en Roger, 5 jaar na deelname aan ‘Temptation Island’?

Van een bewogen deelname aan ‘Temptation Island’ naar een rustig leven. Vijf jaar na hun deelname aan het beruchte programma staan Roger Osei Bonsu (28) en zijn vriendin Laura Moenaert (27) sterker dan ooit. Ze zijn inmiddels verloofd, verwachten hun tweede kindje en hebben net hun droomwoning gekocht. In dit interview blikken ze terug op hun ‘Temptation’-periode, vertellen hoe het

Lees meer »

HERBEKIJK. Amateurvoetbal exclusief bij HLN: Sporting Hasselt opent seizoen met ruime zege tegen Merelbeke, bekijk hier de samenvatting!

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt minstens één topaffiche gestreamd met deskundig commentaar. In de eerste Afdeling was Sporting Hasselt op de openingsspeeldag duidelijk een maatje te sterk voor Merelbeke. Bekijk hieronder de samenvatting én ook de volledige wedstrijd.

Lees meer »