Derde nachtelijke autobrand in drie weken: brandweer gaat uit van brandstichting

In de Broekstraat in Overmere (Berlare) is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw een wagen in vlammen opgegaan. Opvallend, want ook op woensdag 26 juni en woensdag 3 juli ontstond er in dezelfde straat ’s nachts brand in een geparkeerd voertuig. De brandweer gaat uit van brandstichting, de politie schermde de plaats van de brand af en is een onderzoek gestart.

 

Meer krantenkoppen in België

Tien minuten-regel helpt Ian Thomas bij spectaculaire gewichtsverlies: “Bij 105 kilo besefte ik dat het anders moest”

Liefst 30 kilo minder geeft de weegschaal aan. Zanger Ian Thomas (27) besloot zijn leven volledig om te gooien en onderging een indrukwekkende transformatie. “Sinds mijn verjaardag – op 30 april – dwing ik mezelf om elke dag naar de fitness te gaan. In het begin was dat niet makkelijk, maar inmiddels is het een verslaving”, vertelt hij aan HLN.

Lees meer »

“Turkse maffiavilla’s” te koop in Kapellen: kristallen kroonluchters, gouden versieringen en een troon

In Kapellen verkoopt de FOD Financiën 2 luxueuze villa’s die vroeger eigendom waren van Turkse maffialeden. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. De opvallende villa’s, waarvan één met een zwembad, werden inbeslaggenomen door de rechter. Tot aan de openbare verkoop op 19 november worden de leegstaande villa’s bewaakt, want urban explorers hebben er al schade aangericht.

Lees meer »

Monument van de Markebeke gerestaureerd en in ere hersteld

Het monument van de Markebeke, dat verwijst naar een historisch incident in Marke tijdens de Boerenkrijg, is na een zorgvuldig restauratieproces in ere hersteld en herplaatst. Het monument werd in januari 2023 aangereden door een onbekende.
The post Monument van de Markebeke gerestaureerd en in ere hersteld appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het is een gewoonte”: Romelu Lukaku klopt zich op de borst na droomdebuut bij Napoli, maar weet ook dat er nog werk is

Het is geen zekerheid, maar wel een constante in zijn carrière. Romelu Lukaku (31) heeft een patent op een droomdebuut bij een nieuwe club. Was in het Stadio Diego Maradona in Napels niet anders. Amper 28 minuten had Lukaku nodig om zichzelf bij Napoli te lanceren. In blessuretijd bezorgde ‘Big Rom’ zijn club de drie punten tegen een moedig Parma.

Lees meer »