Auto raakt van de weg op E403: man raakt zwaargewond, twee anderen lichtgewond naar ziekenhuis

Op de E403 richting Brugge is zaterdag ter hoogte van Lichtervelde een ongeval gebeurd. Een man moest door de brandweer bevrijd worden en raakte zwaargewond.

 

Meer krantenkoppen in België

Stropers viseren Visvijvers van Desselgem: “Ze gaan steeds driester te werken en zijn goed georganiseerd”

De Visvijvers van Desselgem worden al geruime tijd geplaagd door stroperij. Normaal gooien sportvissers hun vangst meteen terug in het water, maar leden van hengelclub De Eendrachtige Lijnvissers betrapten al meermaals stropers die de karpers meenamen om te verkopen. “Ze worden steeds driester en zijn goed georganiseerd”, zegt voorzitter Koen Peirs.
The post Stropers viseren Visvijvers van Desselgem: “Ze

Lees meer »

Inclusief gezelschapsspel voor speel-o-theek De Piepbal in Brugge

Expeditie Inclusief is een inclusief belevingsspel ontwikkeld door vzw De Ouders. Aan de hand van gezamenlijke uitdagingen en avonturen groeien kinderen met en zonder handicap dichter naar elkaar toe en leren ze elkaars leefwereld beter kennen.
The post Inclusief gezelschapsspel voor speel-o-theek De Piepbal in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We nemen risico’s, maar het is nu of nooit”: Bram en Lennert kiezen na 80 zomershows voor onzekere toekomst

Misschien wel dé revelatie van de zomer. Twee gitaristen, twee stemmen, één basdrum uit een doosje, en ruim 700 hits uit het hoofd. Bram en Lennert spelen ruim 80 shows, toeren met Lotti en Destadsbader, en vormen zonder twijfel het opmerkelijkste duo op de affiche van het Schlagerfestival. Al dwingt dat nieuwe succes wel tot keuzes. “We hebben allebei een

Lees meer »

Zij staan aan de start van Izegem Koers: de winnaar van vorig jaar, de zoon van De Leeuw en een Olympiër

Door de concurrentie van onder meer de Rondes van Spanje en Groot-Brittannië zijn al heel wat topcoureurs in de WorldTour aan de slag. Voor wedstrijdverantwoordelijke Pieter-Jan Debackere is het dan ook geen sinecure om een kwaliteitsvol peloton samen te stellen. Niettemin komen er zeker al minstens 160 renners aan de start in Izegem, onder meer ook Dries De Bondt, de

Lees meer »

Huurprijzen sterkst gestegen in landelijke gemeenten, maar West-Vlaanderen blijft goedkoopste provincie om te huren

Niet enkel de vastgoedprijzen, ook de huurprijzen zijn in 2024 opnieuw gestegen. Momenteel kost het gemiddeld 826 euro per maand om in West-Vlaanderen een woning te huren, dan is zo’n 30 euro meer dan in 2023. Toch blijven we de goedkoopste provincie om te huren, dat blijkt uit de huurbarometer van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB).
The post Huurprijzen

Lees meer »

Franse keten Chaussea neemt 62 verkooppunten van Bristol over

62 winkels van schoenen- en kledingketen Bristol in Vlaanderen en Wallonië worden overgenomen door de Chaussea groep, een Franse keten die in totaal meer dan 500 schoenenwinkels uitbaat. Dat heeft de ondernemingsrechtbank in Hasselt beslist. Euro Shoe Group, de vennootschap achter Bristol, vroeg eind mei een gerechtelijke reorganisatie aan.

Lees meer »

Emotionele Karlien hapt naar adem wanneer ze haar bruidegom voor het eerst ziet in ‘Blind getrouwd’: “Niet mijn type”

De eerste twee ‘Blind getrouwd’-koppels zijn een feit. Bij Simen en Larissa zorgde het huwelijk voor fonkelende oogjes, Thomas maakte niet meteen een overdonderende eerste indruk bij de nog net niet hyperventilerende Karlien. Over een hoge gunfactor, gebrek aan pit en een streepje bloot. “Is ’t een boereke? Die zitten er meestal wel goed in.”

Lees meer »