Stromae, gynaecologe Marleen Temmerman en chef Seppe Nobels bekroond door koning Filip

Koning Filip reikt met de nationale feestdag in het vooruitzicht naar jaarlijkse gewoonte een reeks adellijke en burgerlijke titels uit. Onder meer de topman van Kom op tegen Kanker, Marc Michils, mag zichzelf voortaan baron noemen. In totaal krijgen 28 landgenoten een ereteken, onder wie zanger Stromae en gynaecologe Marleen Temmerman.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE FRANKRIJK-BELGIË. Casteels heeft geweldige parade in huis op poging Mbappé, Duranville komt Doku aflossen

De Rode Duivels nemen het in de Nations League op tegen Frankrijk. Bondscoach Tedesco voert één wijziging door: Debast vervangt de geblesseerde De Cuyper. Aan de overzijde zit sterspeler Mbappé op de bank, net als Griezmann, Olise en Barcola. Weten de Duivels daarvan te profiteren? Kijk LIVE op VTM en VTM GO, of volg het in onze liveblog! Voorlopig staat

Lees meer »

Kledingketen Lolaliza slachtoffer van cyberaanval

Kledingketen Lolaliza is onlangs slachtoffer geworden van een cyberaanval. Dat bevestigt het bedrijf in een kort statement. Een deel van de persoonlijke gegevens van klanten en personeel zou gehackt zijn, net als enkele bedrijfsgegevens. De winkels en de webshop blijven open, het bedrijf werkt aan een oplossing.

Lees meer »

Auto van 85-jarige man klemgereden in Handzame na vermeend vluchtmisdrijf

In Handzame bij Kortemark reden enkele getuigen maandagavond een 85-jarige man klem op straat nadat die eerder een zware aanrijding veroorzaakte en schijnbaar wegvluchtte. Nadien bleek dat de bejaarde man wellicht onwel was geworden en zich wellicht amper bewust was van wat er gebeurde. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.
The post Auto van 85-jarige man klemgereden in Handzame

Lees meer »

Ga mee op zoek naar vleermuizen

Jan Talloen neemt vrijdag natuurliefhebbers mee op vleermuizenwandeling, waarbij de ijskelder van het domein Ter Straeten eenmalig te bezoeken is. Het gewezen gemeenteraadslid uit Varsenare is een notoire natuurgids en richtte 40 jaar geleden bij Natuurpunt een vleermuizenwerkgroep op.
The post Ga mee op zoek naar vleermuizen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaming geeft zijn leven score van 7,3 op 10

In het eerste halfjaar van 2024 gaven Vlamingen hun leven een gemiddelde score van 7,3 op 10. De algemene levenstevredenheid is daarmee gelijk aan die van de laatste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen op basis van een bevraging bij 6.000 Vlaamse 18-plussers.

Lees meer »

Vredefeesten in Sint-Niklaas zijn meer dan alleen luchtballonnen

De absolute publiekstrekker op de Vredefeesten in Sint-Niklaas blijven natuurlijk de luchtballonnen op de Grote Markt. Maar als die, zoals zaterdagochtend, aan de grond blijven door het slechte weer, valt er nog heel wat anders te beleven tijdens het feestweekend. Er zijn een wereldmarkt, heel wat optredens en andere randactiviteiten in het centrum van Sint-Niklaas.

Lees meer »