Rode Duivels spelen hun thuismatch tegen de Israël in de Nations League in … Hongarije

De Rode Duivels zullen hun Nations League-wedstrijd tegen Israël op vrijdag 6 september niet afwerken in het Koning Boudewijnstadion. Door het conflict tussen Israël en Palestina wilde geen enkele lokaal bestuur de wedstrijd organiseren. Daarom heeft de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) beslist om de wedstrijd in Hongarije te laten doorgaan. Zonder publiek.

 

Meer krantenkoppen in België

Decospan Volley Team Menen wint Supercup

Vorig weekend pakte Decospan Volley Team Menen verrassend zijn eerste prijs. Tegen Knack Roeselare werd het 1-3 (27/25, 22/25, 23/25, 18/25). Dit weekend staat de ploeg van toptalent Jasper Verhamme tegenover Volley Haasrode Leuven.
The post Decospan Volley Team Menen wint Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wim Feys ziet Koolskamp Koerse vanuit volgwagen VolkerWessels: “We willen ons graag tonen”

Het ziet ernaar uit dat het Kampioenschap van Vlaanderen in Koolskamp op een koninklijke sprint uitdraait. Tim Merlier, Jonathan Milan, Dylan Groenewegen, Arnaud Démare, Jordi Meeus, Pascal Ackermann en Gerben Thijssen staan op de voorlopige deelnemerslijst van vrijdag 20 september.
The post Wim Feys ziet Koolskamp Koerse vanuit volgwagen VolkerWessels: “We willen ons graag tonen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Enkele onnozelaars zetten hele sector in slecht daglicht”: Jachtvereniging Hubertus woedend om filmpje van klungelende ‘jagers’

Een filmpje van een man die met een jachtgeweer een metalen container uit de lucht wil schieten, zorgt voor heel wat beroering. Het voorwerp belandt op de voorruit van een geparkeerde wagen en verbrijzelt die. De Hubertusvereniging Vlaanderen, die de belangen van de jagers verdedigt, reageert furieus. “De praktijken van enkele onnozelaars stellen onze hele sector in een slecht daglicht.”<br

Lees meer »

Gedenksteen voor de Poolse bevrijders

Tachtig jaar geleden reed generaal Stanislas Maczek met de Eerste Poolse Pantserdivsie Ieper binnen via de Polenlaan. Ter herdenking van die historische gebeurtenis en als eerbetoon aan de Poolse bevrijders onthulde de Koninklijke Oud-Strijdersbond Ieper-Zillebeke 40-45 een nieuwe gedenksteen in de Polenlaan nabij de bibliotheek.
The post Gedenksteen voor de Poolse bevrijders appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer dan 60 brouwerijen en 400 bieren op zestiende editie van Brugs Bierfestival

Zaterdagvoormiddag werd de intussen al zestiende editie van het Brugs Bierfestival officieel geopend. Bierliefhebbers, die opnieuw van alle hoeken van de wereld komen, kunnen er kiezen uit meer dan vierhonderd bieren van wel zestig brouwerijen. Eli Noë van ‘t Brugs Bierinstituut presenteerde er in primeur zijn eau de vie op basis van twee van zijn bieren.
The post Meer

Lees meer »

“Twintig goede minuten en dan het grote niets”: Eden Hazard, die wordt uitgefloten in benefietmatch, over de Rode Duivels tegen Frankrijk

“Waarom we niet kunnen winnen van Frankrijk? Ik weet het niet.” Bij de Franse comedian Julien Cazarre heeft Eden Hazard (33) gereageerd op de nederlaag van de Rode Duivels tegen ‘Les Bleus’. Hazard was in Lens voor een benefietwedstrijd. De voormalige kapitein van de Duivels scoorde, maar werd in de openingsfase wel getrakteerd op boegeroep. De reden? Z’n verleden bij

Lees meer »

Twintiger maand langer in de cel voor brandstichting in bestelwagen

Een 24-jarige man blijft een maand langer in de cel nadat hij deze zomer werd opgepakt op verdenking van opzettelijke brandstichting en diefstal. De jongeman had de nacht doorgebracht in een bestelwagen op straat, die in alle vroegte ook plots begon te roken. Enkele agenten van politiezone Oostende merkten de beginnende brand op toen ze naar hun werk gingen.

Lees meer »