Prins Laurent klaagt aan: “Mijn zoon kan niet eens vakantiejob doen door onze status”

“Mensen zullen me weer een zeurpiet vinden”, zegt prins Laurent. Maar hij heeft reden tot klagen, zo vindt hij zelf. “Ik wil werken maar ik mag niet. Zelfs mijn zoon kan geen vakantiejob doen door onze status.” De prins zal zondag op de Nationale Feestdag het defilé bijwonen, zegt hij. Maar zonder zijn vrouw Claire.

 

Meer krantenkoppen in België

Zieke Yves Lampaert past voor het EK, twee vervangers aangeduid

Yves Lampaert kan later deze week zoals verwacht wegens ziekte niet deelnemen aan de tijdrit op het Europees kampioenschap wegwielrennen in Limburg. Dat heeft Belgian Cycling maandag gemeld. Victor Vercouillie is zijn vervanger en zal de tijdrit afwerken samen met Victor Campenaerts. In de Mixed Team Relay neemt Edward Theuns Lampaerts plek in.
The post Zieke Yves Lampaert past

Lees meer »

Tweede zone verlaagde Leieboorden officieel ingehuldigd

Zes jaar na de opening van de vernieuwde Leieboorden bij de Broeltorens is nu ook de tweede verlaagde zone klaar. Op zaterdag 14 september vanaf 16 uur vond het openingsfeest plaats met animatie, muziek, buitenbars en terrassen. Na de officiële inhuldiging om 19 uur volgde een spectaculaire fonteinshow en gratis receptie.
The post Tweede zone verlaagde Leieboorden officieel ingehuldigd

Lees meer »

De onverbreekbare band tussen Dieter Coppens en Kevin versterkt tijdens ‘De goudvis’: “We hebben speciale klik”

“Vroeger zag je mensen denken: ‘Oei, da’s iemand met down, wat moet je daartegen zeggen?’ Intussen kennen ze zeker dertig van die gasten bij naam.” De impact die Dieter Coppens (46) en zijn maatje Kevin Van Den Bosch (39) hebben, is niet te onderschatten. De twee zijn nu opnieuw samen op pad voor ‘De goudvis’. In ‘Dag Allemaal’ vertellen ze

Lees meer »