Onze man in de VS ziet hoe Donald Trump voor een zachter imago kiest: “Sprekers leken eropuit om Trump menselijker te laten overkomen”

Op de Republikeinse Conventie zagen we een verrassend nieuwe versie van Donald Trump. Rustiger, minder cassant en aanvallend qua toon – al blijft de inhoud van zijn retoriek ongewijzigd. Dat was niet toevallig; na de recente moordpoging leek Trump bewust te kiezen voor een zachter imago. Trump’s allergrootste talent is echter het bespelen van de media – dus is het belangrijk daar geen voorbarige conclusies over te trekken over hoe zijn tweede ambtstermijn er zou uitzien.

 

Meer krantenkoppen in België

“52 leegstaande panden in vijf winkelstraten”: Vooruit Plus klaagt leegstand in Oostendse binnenstad aan

Oppositiepartij Vooruit Plus grijpt de sluiting van de bekende zaken Charcuterie Mazure en Huis Laleman aan om de leegstand in de binnenstad aan te klagen. “Momenteel staan 52 panden in slechts vijf winkelstraten leeg. Oostende kampt bovendien met een tekort aan diversiteit in het aanbod”, zeggen ondernemers Alain Delanghe en Fabrice Goffin. Volgens het Economisch Huis is de leegstand in

Lees meer »

Michael verwierp de erfenis van zijn moeder op aanraden van zijn notaris: wat kun je doen als je een verkeerd advies krijgt?

Een foute inschatting waardoor een zoon de erfenis van zijn moeder van meer dan 180.000 euro verwerpt, een huis dat voor een wel heel lage prijs uit de hand verkocht werd… Wat kan je ondernemen als je van oordeel bent dat een notaris fouten heeft gemaakt of nalatig is geweest? En heb je dan recht op schadevergoeding? Ombudsnotaris Eric Michoel

Lees meer »

Charles Vanden Broucke is musical director bij ‘Lelies’: “Alles is heel puur, de cast is klein en iedereen is dus belangrijk voor de samenklank”

Pas 35 jaar is Charles Vanden Broucke en hij kan al een groot palmares voorleggen. Charles – afkomstig uit Menen – is musical director in de producties ‘Lelies’.
The post Charles Vanden Broucke is musical director bij ‘Lelies’: “Alles is heel puur, de cast is klein en iedereen is dus belangrijk voor de samenklank” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste competitiematch KVDO eindigt in gelijkspel

KV Diksmuide-Oostende, ongetwijfeld de meest besproken ploeg uit de amateurreeksen, trapte het nieuwe seizoen op gang tegen favoriet Wielsbeke. De derby eindigde op een gelijkspel.
The post Eerste competitiematch KVDO eindigt in gelijkspel appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE FORMULE 1. Norris is zijn eerste plek meteen kwijt aan ploegmaat Piastri, Verstappen schuift plaatsje op

De Formule 1 zomerstop is achter de rug en na Zandvoort trekken de F1-piloten dit weekend naar het Italiaanse Monza, de thuishaven van Ferrari. Vorige week was Lando Norris (McLaren) duidelijk sneller dan drievoudig wereldkampioen Max Verstappen (Red Bull) en ook dit weekend pakte de Brit uit in de kwalificaties met een nieuwe pole-positie. Verstappen begint pas vanaf positie 7.

Lees meer »