KIJK. Taylor Swift kan lach niet bedwingen en valt even uit rol tijdens optreden in Duitsland voor Eras Tour

Tijdens het eerste optreden van drie uitverkochte Eras Tour-shows van Taylor Swift (34) in Gelsenkirchen, spotten fans een grappig moment. Voor ze overgaat naar ‘I Can Do It With a Broken Heart’, is er een soort sketch voorzien waar twee van haar dansers haar oppeppen. Normaal doet de zangeres dan alsof ze er totaal geen zin in heeft, maar soms valt ook zij even uit haar rol. In plaats van ‘verveeld’ te reageren, verschijnt er een klein lachje op haar gezicht. Al kan de zangeres zich ook even snel herpakken. 

Meer krantenkoppen in België

Omstreden Venezolaanse president Maduro verrast: ‘Dit jaar vieren we Kerstmis op 1 oktober’

Terwijl de aandacht van de wereld voor Venezuela zich richt op de gevolgen van een zeer omstreden presidentsverkiezing, de vervolging van critici van het bewind en het arrestatiebevel tegen de voormalige oppositiekandidaat voor het presidentschap, kondigde de Venezolaanse president Nicolás Maduro iets opvallends aan: hij besloot de viering van Kerstmis naar voren te halen en wel op 1 oktober.

Lees meer »

Gemeente int bijna 10.000 GAS-boetes na uitbreiding zone 30: “Onze inwoners reageren net tevreden”

Het lokaal bestuur van Willebroek deelt mee dat het in 2023 bijna 10.000 GAS-boetes inde door haar zone-30-beleid. Aan het begin van de legislatuur in 2018 werd dat beleid uitgeschreven en in 2023 verder uitgebreid. Volgens schepen van Mobiliteit Thierry Serrien (Groen) zijn inwoners tevreden over het veranderde rijgedrag en komt er waarschijnlijk nog een verdere uitbreiding.

Lees meer »

Herbert Martens (47) ontwikkelt uniek opslagsysteem voor wijn: “Volgende maand mag ik gaan installeren in Amerika”

Mensen die van hun hobby hun beroep kunnen maken, hebben een ongelooflijk voordeel op anderen: totale werkvreugde. Of zoals Herbert Martens van het bedrijf Colonne het zo mooi uitdrukt: “Als je gedreven wordt door passie krijg je niet het gevoel dat je aan het werk bent”. Colonne is een speciaal wijnopslagsysteem: “Met matzwart staal en massieve eiken planken kunnen we

Lees meer »

DEME op weg naar recordjaar

08:31 De baggeraar en installateur van offshorewindparken DEME heeft een sterk eerste halfjaar achter de rug en klopte met zwier de verwachtingen. De jaarprognose gaat omhoog.

Lees meer »

Onze man geeft ‘Kotmadam Sarafian’ 6 op 10: “Barbara zal toch wat meer uit haar kot moeten komen”

“Ze zal geld nodig hebben zeker?” Er gingen wat wenkbrauwen de lucht in toen ‘Kotmadam Sarafian’ werd aangekondigd, ook bij ondergetekende. Barbara, één van de meest getalenteerde actrices, is niet meteen het type dat je verwacht in een VTM-realityshow. Na het bekijken van de eerste aflevering moesten we onze vooroordelen bijstellen, al vertoonde de start ook enkele mankementen. “Soms ontstond

Lees meer »

Expert waarschuwt voor groeiende macht grote technologiebedrijven: “Moeten aan minder regels voldoen dan een kopje koffie”

Grote technologiebedrijven regeren steeds meer de wereld. Dat zegt Marietje Schaake, directeur van het Cyber Policy Center van de Stanford University. Ze vindt het dan ook logisch dat die bedrijven steeds meer in het vizier van het gerecht komen. Denk maar aan X van Elon Musk dat in Brazilië verboden werd of Telegram-topman Pavel Doerov die in Frankrijk vervolgd wordt.

Lees meer »