Hittegolf in Zuid-Europa gaat verder: éénjarig kind overleden in Italië, eerste bosbranden in verschillende landen

In Zuid-Europa gaan ze puffend en zwetend opnieuw een erg warm weekend tegemoet. In heel wat landen zitten ze al een tijdje met een hittegolf en die zal naar alle waarschijnlijkheid nog enkele dagen aanhouden.

 

Meer krantenkoppen in België

Meteen al dode in eerste week? En verdwijnt Marianne achter de tralies? Dit mag je verwachten van nieuwe seizoen van ‘Thuis’

Verdwijnt Marianne uit ‘Thuis’ omdat ze naar de gevangenis moet? Wie is de mysterieuze schutter in het gerechtsgebouw en wie raakte er gewond? En gaat Tamara eindelijk op zoek naar haar ontvoerde kinderen? Die hamvragen worden maandag bij de start van het 30ste seizoen opgelost. De VRT 1-soap belooft een dramatische start, want deze week valt er al zeker één

Lees meer »

Vliegtuigje stort neer in wijk in Oregon: 3 doden

Een vliegtuigje is zaterdag neergestort tegen een woning in de Amerikaanse staat Oregon en heeft daarbij brand veroorzaakt. Bij de crash kwamen twee inzittenden van het vliegtuigje om het leven en een bewoner van een van de huizen die werden geraakt.

Lees meer »

Label 100% West-Vlaams voor pralines Anthony Lams: “Productie op grote schaal? Dat wil ik niet”

Achttien nieuwe streekproducten werden onlangs erkend met het label ‘100% West-Vlaams’. De erkenning onderstreept volgens de provincie West-Vlaanderen het vakmanschap en de toewijding van lokale producenten. Een van hen is marsepeinmeester Anthony Lams, die zich ook steeds meer op chocoladen pralines is gaan toeleggen.
The post Label 100% West-Vlaams voor pralines Anthony Lams: “Productie op grote schaal? Dat wil

Lees meer »

Negen Poolse supporters bestuurlijk aangehouden in Brugge

De Brugse politie heeft 9 supporters van het Poolse Wisla Krakow bestuurlijk aangehouden omdat ze onder andere pyrotechnisch materiaal en bivakmutsen bij zich hadden. Dat gebeurde in aanloop naar de wedstrijd tegen Cercle Brugge.
The post Negen Poolse supporters bestuurlijk aangehouden in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump wil ivf laten vergoeden

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump wil dat Amerikaanse paren vergoed worden voor de kosten van in-vitrofertilisatie (ivf). “We willen meer baby’s”, zei Trump tijdens een campagnebijeenkomst in de staat Michigan.

Lees meer »

Koppel parkeert auto bij rivier om “van elkaars gezelschap te genieten”, maar moet voertuig snel verlaten wanneer het plots richting water rolt

Een Amerikaans koppel had zin in een potje seks, dus hadden ze hun auto bij de rivier Schuylkill in Philadelphia geparkeerd om even op de achterbank te rollebollen. Maar terwijl ze “van elkaars gezelschap genoten”, raakte een van hen de versnellingspook of handrem aan, verklaarden ze achteraf aan de politie. Daardoor begon hun SUV achteruit te bollen en eindigde het

Lees meer »

Nikias Priem achter draaitafel tijdens Highlight Festival: “Ik kijk telkens heel hard uit naar dit festival”

Maar liefst vier keer staat Nikias Priem volgende week achter de draaitafels tijdens Highlight Festival. Samen met Jonezz mag hij op zaterdag zelfs de Mainstage afsluiten als Babafest Legends, het fuifconcept waarmee hij al twintig jaar de hardere beats op de Ieperlingen afvuurt.
The post Nikias Priem achter draaitafel tijdens Highlight Festival: “Ik kijk telkens heel hard uit naar

Lees meer »